19 / 05 / 2024

caminin kubbesi çöktü

caminin kubbesi çöktü

Şeyhcui Mahallesi'nde yapımı süren caminin inşaat çalışmaları sırasında, betonu dökülen iki kubbeden biri, yağmurun da etkisiyle çöktü. Kubbede bulunan işçiler, yaklaşık 15 metre yüksekten düştü.

Sultangazi'de cami inşaatının kubbesindeki iskele çöktü!

Sultangazi'de inşaatı devam eden cami kubbesinin iskelesi, beton dökülürken çöktü. Olayın ardından caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

İzmit'te cami inşaatında duvar çöktü!

İzmit'te, yeniden inşa edilen bir caminin taş örme duvarı, yağmur nedeniyle çöktü. Çöken duvarın enkazının kaldırılması için çalışma gerçekleştirdi.

Taksim Camisi'nin kubbesi tamamlandı!

Taksim'de temeli geçen sene atılan ve yapımı devam eden caminin ana kubbesi tamamlandı

Mardin’de cami kubbesi çöktü: 6 yaralı!

Mardin’de yapımı süren bir caminin kubbesi çöktü. 6 işçinin yaralandığı olayda yaralılardan birinin halen göçük altında olduğu öğrenildi.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Karaman'daki caminin tavanı çöktü!

Karaman'da cuma namazı sırasında bir camiinin asma tavanı çöktü. Çökmeyi farkeden imam ve cemaat ise son anda kurtuldu.

Midyat'ta cami iskelesi çöktü!

Midyat'ın Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yaptırılan ve inşaatı devam eden caminin iç kubbesinin sıvasının yapımında kullanılan tahta iskele, büyük bir gürültü ile çöktü.

Selimiye Camisi 2 bin 656 armatürle aydınlatılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Selimiye Camisi'nin, ışıklandırma çalışmasının ardından Yunanistan ve Bulgaristan'dan da görülebileceğini söyledi.Şahin, Caminin kubbesi ve avlusu dahil 2 bin 656 armatür takılarak ışıklandırılacağını anlattı.

Ankara Camisi’nin kubbesi çöktü!

Ulus’ta yapımı süren Ankara Camisi’nin kubbesi çöktü. Olayın gece saatinden yaşanması yüzlerce işçinin hayatını kurtardı. Kubbenin, mühendislik hatası nedeniyle çöktüğü belirtiliyor. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

İzmir'de 800 yıllık tarihi caminin tavanı çöktü!

İzmir’in Tire İlçesi Hisarlık mahallesinde, 800 yıllık tarihi bir cami bakımsızlığa daha fazla dayanamadı. Anadolu Selçuklu dönemine ait kerpiç ve ahşaptan yapılma caminin tavanı şiddetli yağmurlara teslim oldu.

Validebağ Korusu'na yapılacak caminin mimarı konuştu!

Haftalardır tartışılan Validebağ'daki caminin projeleri ortaya çıktı. Projeye göre cami tek minareli. Proje müellifi mimar Nebil Özbalta, "Belediyede projeyi hazırlatan kurumlar var, benlik bir durum yok, konunun muhatabı belediyedir" dedi.

Pakistan'da caminin çatısı çöktü!

Pakistan'da caminin çatısı çöktü. Pakistan'ın Lahor kentinde bir caminin çatısı çöktü. İlk belirlemelere göre enkaz altından 6 kişi yaralı olarak çıkarılırken, 9 kişinin cesedine ulaşıldı.

Muhammediye Camii'nde yangın çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta imamı tehdit edilen caminin kundaklandığı öne sürülüyor. Yenikent Mahallesi 664. sokakta bulunan Muhammediye Cami'inde gece saatlerinde yangın çıktı. Camide çıkan yangın hasara neden oldu...

caminin kubbesi çöktü Haberi

caminin kubbesi çöktü


Amasya'da inşaat halindeki Hazreti Ömer Camisi'nin kubbesinin çökmesi nedeniyle 3 işçi yaralandı.


Şeyhcui Mahallesi'nde yapımı süren caminin inşaat çalışmaları sırasında, betonu dökülen iki kubbeden biri, yağmurun da etkisiyle çöktü. Kubbede bulunan işçiler, yaklaşık 15 metre yüksekten düştü.


Yaralanan işçiler Celal Keten, Halil Öztürk ve Yusuf Kaya, ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde güvenlik önlemi alan emniyet güçleri, toplanan vatandaşları cami çevresinde uzaklaştırdı.


Şeyhcui Mahallesi muhtarı Mustafa Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçilerin beton dökümü sonrasında kubbenin, yağmurun da etkisiyle ağırlaşarak çöktüğünü söyledi.


Karaman, yaralanan 3 işçinin durumlarının ağır olmadığını...