13 / 05 / 2024

Çamkent İnşaat adres

Çamkent İnşaat adres

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ankara Sierra Yaşamkent'te mucizelere inanın!

Kargın İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de yükselen Sierra Yaşamkent'te mucizelere inanın kampanyası.

Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent'te yeni projesine hazırlanıyor!

Tepe İnşaat Ankara Yaşamkent Bölgesi'nde yer alan arazisine yeni bir proje yapacak. Henüz tasarım aşamasında olan projenin ismi ve diğer detayları netleşmedi.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları 211 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Çamkent İnşaat adres Haberi

Çamkent İnşaat adres

Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Bodur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul gibi değerlenen taşınmazlar imal ve inşa edebilir,alabilir,satabilir, kiralayabilir,kiraya verebilir,...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çamkent İnşaat Turizm Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Küçükçamlıca Caddesi,...