29 / 04 / 2024

Çamlıbel Tüneli ihalesi

Çamlıbel Tüneli ihalesi

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde geri sayım başladı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018 yılında yapılacak. İhale için geri sayımın başladığı tünel ile iki kıta arasındaki geçiş süresi 5 dakikaya inecek.

Silvan Tüneli ihalesine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Çamlıbel Tüneli ihalesi Haberi

Çamlıbel Tüneli ihalesi

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Durmaz sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Milletvekili Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Durmaz önergesinde "Karadeniz'i Tokat'tan geçip Sivas'a, Kayeri üzerinden güneye bağlayan, Kuzey-Güney bağlantı yolu üzerinde bulunan Tokat-Yıldızeli karayolundaki Çamlıbel geçidinde 4.7 kilometre uzunluğunda 2x2 çift yönlü tünel projesinin etüdü yapılmış ve projesi hazır olduğu bilinmektedir. Projeleri bitmiş, sadece ihalesi yapılması beklenen iki tünel bölge için çok önem arz etmektedir. Çamlıbel geçidi 1.600 metre yüksekliğinde kış şartlarında ulaşımı oldukça zordur. Araçlara ve sürücülere zor anlar yaşatan üzücü kazaların olduğu, bazen trafiğin tamamen durduğu bir geçittir." dedi.

"Özellikle kış mevsimlerinde birçok kazaya sebebiyet veren Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Geçidi'ne tünel yapılması için 2013 yılında başlatlan...