28 / 04 / 2024

Çamlıca Cami açıldı mı

Çamlıca Cami açıldı mı

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Çamlıca Cami ibadete açıldı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan ve temeli 6 Ağustos 2013'te atılan Çamlıca Camisi'nde ilk teravih namazı kılındı.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Peker GYO'dan Çamlıca arsası açıklaması!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasına komşu 652,69 metrekare alanın, arsaya tevhidine ilişkin Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı açıkladı.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Çamlıca Kulesi açıldı!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Çamlıca Kulesi bugün açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenler hizmete açılacak.

Çamlıca'daki görkemli köşk satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçük Çamlıca'da bulunan 3 katlı tarihi köşk satışa çıkarıldı. Köşk için 85 milyon TL isteniyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çamlıca Kulesi açılış için gün sayıyor!

Anten kulelerini temizlemek için inşa edilen Çamlıca Kulesi’nde çalışmalar tamamlanıyor. 369 metre yüksekliğindeki yapının bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Çamlıca Cami açıldı mı Haberi

Çamlıca Cami açıldı mı

Temeli 6 sene önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye’nin en büyük camisi olan “Büyük Çamlıca Camisi”nin resmi açılışı, bugün gerçekleştirilecek. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan açılış töreni, cuma namazının ardından yapılacak.

Yerli ve yabancı çok sayıda davetlinin katılacağı resmi açılış töreni öncesi, sabah saat 9.30’dan itibaren Büyük Çamlıca Camisi’nin hocaları tarafından sela okunacak ve gün boyunca da Kur’an-ı Kerim okunmaya devam edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşriflerinin ardından caminin resmi açılış törenine geçilecek.

Çamlıca Camii'nde ilk ezan...