01 / 05 / 2024

Çamlıca Camiinin inşaatında son durum

Çamlıca Camiinin inşaatında son durum

Temeli 6 Ağustos 2013 tarihinde atılan cumhuriyet tarihinin en büyük camisi Çamlıca Camii'nin inşaatında sona yaklaşıldı. Çamlıca Camisi inşaatında 72 metre yüksekliğindeki dev kubbenin beton döküm işlemine başlandı.

Çamlıca Camii'nde 5 minarenin betonarme inşaatı tamamlandı!

Çamlıca Camii inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlanırken, caminin üzerini kapatacak dev kubbenin inşaatına da başlandı.Yapımı tamamen biten cami 2016'da teslim edilecek.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşıldı. 2016'dan beri inşaat çalışmaları devam eden projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Çamlıca Camii'nde sona yaklaşıldı!

Temelleri 6 Ağustos 2013 yılında atılan Çamlıca Camii'nin büyük bir bölümü tamamlandı. İstanbul Üsküdar'da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında sona gelindi.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Çamlıca Camii'de çalışan 100'den fazla işçi zehirlendi!

Çamlıca Cami inşaatında çalışan işçiler zehirlendi.  100'den fazla işçinin bir kısmı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kısmı da  Ümraniye Devlet Hastanesi'ne gitti...

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çamlıca Camisi inşaatında sona yaklaşılıyor. 6 Ağustos 2013 tarihinde temelleri atılan ve yapımı büyük hızla devam eden Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı öğrenildi.

Çamlıca Camiinin inşaatında son durum Haberi

Çamlıca Camiinin inşaatında son durum

YAPIMINA 31 ay önce başlanan cumhuriyet tarihinin en büyük camisi, Çamlıca Camisi inşaatında 72 metre yüksekliğindeki dev kubbenin beton döküm işlemine başlandı. İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, 50 bin kişinin aynı andı ibadet edebileceği caminin herhangi bir afet anında kapalı alanlarıyla 100 bin kişiye ev sahipliği yapabilecek büyüklükte olduğunu ifade etti.





DEV KUBBENİN BETON DÖKME İŞLEMİ BAŞLADI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde 6 Ağustos 2013 tarihinde temelleri atılan ve yapımı büyük hızla devam eden Çamlıca Camisi inşaatında sona yaklaşılıyor.


Yaklaşık 125 bin metrekare alanda devam eden inşaatın önemli bir adımı olan dev kubbenin yapımı ise hızla sürüyor. Bittiğinde 72 metre yüksekliği ve 35 metrelik çapı olacak dev kubbede beton dökme işlemine başlandı.


İrili...