03 / 05 / 2024

çamlıca konutları görselleri

çamlıca konutları görselleri

Çamlıca Konutları görselleri haberimizin içinde yer alıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje 386 adet konuttan meydana geliyor...

Gaziantep Çamlıca Konutları fiyat!

Gaziantep Çamlıca Konutları fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 69 bin 750 lira olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Çamlıca Konutları Projesi! 69 bin 750 liraya!

Çamlıca Konutları Projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 69 bin 750 liradan başlıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Çamlıca Konutları ödeme planı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çamlıca Konutları ödeme planı bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 69 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor...

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca'daki görkemli köşk satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçük Çamlıca'da bulunan 3 katlı tarihi köşk satışa çıkarıldı. Köşk için 85 milyon TL isteniyor. 

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca Kulesi yıl sonunda açılacak!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında dış kaplama katlarının yüzde 70'i tamam...

Çamlıca Camii cuma günü resmen açılıyor!

Aynı anda 63 bin kişinin ibadet edebileceği Büyük Çamlıca Camii cumu günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılacak.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

çamlıca konutları görselleri Haberi

çamlıca konutları görselleri


Çamlıca Konutları Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet dükkan bulunuyor.


Çamlıca Konutları görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Çamlıca Konutları görselleri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


386 adet konuttan meydana gelen Çamlıca Konutları satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları fiyat:

Çamlıca Konutları Projesi satış fiyatları konutlar için 69 bin 750 TL'den başlıyor. 


Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları ödeme:

 Çamlıca Konutları 'nda yüzde 3 oranında geçici teminat ödeniyor. 


Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları görselleri




Çamlıca Konutları görselleri:




Çamlıca Konutları resimleri:



Çamlıca Konutları nerede?

Çamlıca Konutları nerede sorusunun yanıtı; Gaziantep'te Sakarya, Çamlıca ve Nuripazarbaşı Mahalleleri olarak belirlendi. 



Çamlıca Konutları Projesi iletişim

444 27 01 - 0 342 232...