01 / 05 / 2024

Çamlıca Konutlarında kaç daire kaldı

Çamlıca Konutlarında kaç daire kaldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çamlıca Konutları elde kaldı” iddialarına, “Şu anda müteahhitler konut satamıyor. Biz belediye olarak satıyoruz. Çamlıca Konutları da bitmek üzere” dedi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşıldı. 2016'dan beri inşaat çalışmaları devam eden projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Çamlıca Camii Ramazan ayında açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Çamlıca Camii'nin açılış tarihini müjdeledi. Türkmen, ''Çamlıca Camii Ramazan ayında açılacak'' dedi. 

Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Çamlıca Tepesi'nde inşaatı süren, tamamlandığında 365,5 metre olacak radyo-TV kulesinin 200 metrelik bölümü bitti.

Çamlıca Camii'nin inşaatında son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşte o haber...

Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında 200 metre aşıldı!

Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında 200 metre geçildi. Toplam 170 milyon liraya mal olacak kule, tamamlandığında 365.5 metreyi bulacak.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca Camisi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Yapımına yaklaşık 36 ay önce başlanan Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi, Çamlıca Camisi inşaatında 72 metre yüksekliğindeki dev kubbe tamamlanarak üzerine Türk bayrağı çekildi.

Çamlıca Konutlarında kaç daire kaldı Haberi

Çamlıca Konutlarında kaç daire kaldı


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çamlıca Konutları elde kaldı” iddialarına, “Şu anda müteahhitler konut satamıyor. Biz belediye olarak satıyoruz. Çamlıca Konutları da bitmek üzere” dedi.  


TÜKENMEK ÜZERE


Şahinbey Belediyesi Hazın Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Mehmet Tahmazoğlu, pahalı olduğu gerekçesi ile satılamadığı iddia edilen Çamlıca Konutları ile ilgili son noktayı koydu.


Tahmazoğlu, “Çamlıca’da 379 konut yaptık. Bunların 250 tanesini, gerek takas yoluyla, gerekse parayla sattık. Az sayıda konutumuz kaldı. Fiyatlarımız da ilk açıkladığımız rakamlar. Ev satışlarının tamamen durduğu bir ortamda, biz belediye olarak konutlarımızı tüketmek üzereyiz. Çamlıca Konutları’ndan almak isteyen vatandaşlarımız da acele etsin. Söylendiği gibi elde kalmadı ve tükenmek üzere” dedi.



MAVİKENT’TE YAŞAM BAŞLADI



Çamlıca Konutları 2,3,4 ve 5’inci etap inşaatlarının da tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Tahmazoğlu, belediyenin konut hamlesinin sürdüğünü dile...