02 / 05 / 2024

çamlıca sosyal tesis

çamlıca sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında restoran, seyir terası gibi sosyal alanların bulunacağı katlar tamamlandı. Kulenin yıl sonunda hizmete alınması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Camii'nde son durum!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor.  Regaib kandilinde ibadete açılacak camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar bulunacak. 

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor. Camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar ise resmi açılış töreninin ardından halkın kullanımına açılacak.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Çamlıca Tepesi'ne turistik tesis mi yapılacak?

Sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca'da inşaatı devam eden cami inşaatı çevresinde 56 dönümlük alanın turistik tesis alanı olarak tahsis edildiği iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin açıklama yaptı.

Düzce'deki sosyal tesis ve konut alanlarına düzenleme!

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

1981 yılında Çamlıca Tepesi'nde Seyir Balkonu açılmış!

1981 yılında Çamlıca Tepesi'nde 6 dönümlük arazi üzerinde 55 milyon lira harcanarak Seyir Balkonu açılmış. Türkiye Turing Otomobil Kurumu tarafından inşa edilen, ''Seyir Balkonu'' adı verilen tesis törenle açılmış.

Çamlıca Exen İstanbul'da 960 bin TL'ye 3+1!

Çamlıca'da inşa edilen Exen İstanbul'da 3+1 konutların fiyatları 960 bin TL'den başlıyor...

çamlıca sosyal tesis Haberi

çamlıca sosyal tesis

Göreve geldiği günden bu yana her semte bir sosyal tesis ve cami yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Mahallesi’nde yapımı süren cami ve sosyal tesis inşaatını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İhtiyaçlara Göre Çalışma Yapıyoruz

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre Başkan Mehmet Tahmazoğlu ihtiyaç olan her bölgeye cami ve sosyal tesisi yapıldığını dile getirerek, “Şahinbey Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyacı olan cami, okul, park ve sosyal tesis inşaatlarımız devam ediyor. Düztepe Çamlık mevkiinde de bir sosyal tesis ve cami ihtiyacımız vardı. Planlamasını, projelendirmesini ve ihalesini yaptık. Şu anda da inşaatımız hızla devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde cami ve sosyal tesis inşaatımızı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Tesisimizin ve camimizin şimdiden mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye...