30 / 04 / 2024

çamlıcada satılık bina

çamlıcada satılık bina

1935 yılında Altunizade Küçük Çamlıca Sokak'ta bir bina ve on dokuz dönüm arazi Üsküdar Tahsil Müdürlüğü tarafında bin 538 liraya satılacakmış. O dönemde ortalama bir memur 16 aylık geliriyle buraya sahip olabilirmiş.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Üsküdar Küçük Çamlıca'da 17.5 milyon TL'ye satılık bina!

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bina, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 17 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

360 Kurtköy Rezidans satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy Çamlık'da yükselen proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. 360 Kurtköy Rezidans satılık daire sayısı 540 adet olarak belirlendi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Çamlıca The Address Rezidans satılık!

Çamlıca The Address Rezidans satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

çamlıcada satılık bina Haberi

çamlıcada satılık bina

Üsküdar Tahsil Müdürlüğünden:

Mahallesi    sokağı     Kıymeti       Cinsi

                                 L.     K.

Altunizade  Küçük   1538  00     Bina ve

                 Çamlıca                       arazi

Balada semti meşhuru yazılı bina ve 19 dönüm arazi saihibi Hoca Tevfik'in vergiye olan borcundan dolayı Üsküdar Kazası İdare Heyeti kararıyla 22/5/935 gününe müsadif çarşamba günü Üsküdar kazası Hükümet Konağı'nda aleni müzayede ve peşin para ile müzayedi evveliyesi icra kılınacağından talip olanların yüzde yedi buçuk nisbetinde 111 lira ve 55 kuruş para ile birlikte kazayı mezkur idare heyetine müracaatları ve fazla...