28 / 04 / 2024

Çamlık 18 ödemeleri

Çamlık 18 ödemeleri

Daire teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çamlık 18 Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çamlık 18 ödeme planı!

Dairelerin yanı sıra mağazalardan da meydana gelen Çamlık 18 Evleri 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks olarak tasarlanan konutlardan meydana geliyor. İşte Çamlık 18 ödeme planı...

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Hesaplara her ay 1250 TL yatırılacak! Aile Destek Paketi Aralık ayı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile destek parası...

Aile Destek Paketi'nden faydalanan milyonlarca vatandaş "Aralık ayı ödemeleri yattı mı? sorusuna yanıt arıyor. Her ay 850 ile 1250 TL arasında yatırılan destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı gün merak ediliyor. Peki Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Başvurusu onaylanan herkes her ay 1250 TL destek alacak! Aralık ayı ödemeleri peş peşe yatacak! Aile Destek Paketi 2022

Aile Destek Paketi ödemeleri dar gelirli ailelere veriliyor. Bu ödemeler 850 ile 1250 lira arasında farklılık gösteriyor. Peki Aile Destek Paketi başvuruları nasıl yapılır, destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Aralık ayı çocuk paraları yattı mı?  Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri ne zaman yatacak? Kimler çocuk parası alacak?

Aralık ayına bir gün kala çocuk parasından faydalananlar aralık ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki Aralık ayı ödemeleri ne zaman başlayacak? Çocuk Destek Bileşeni ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!

Binlerce çiftçi 22 Aralık kuraklık destek ödemeleri yattı mı? Ne zaman yatacak? sorularının cevaplarını araştırırken söz konusu destek ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı...

Çamlık 18 ödemeleri Haberi

Çamlık 18 ödemeleri

Şile otoyoluna yakın mesafede konumlanan Çamlık 18 Konutları Mika İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor.


Konut ve mağazalardan meydana gelen Çamlık 18 Çekmeköy Evleri 'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. 


Çamlık 18 Çekmeköy iletişim numarası  0212 352 90 87. Proje FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Şile otoyoluna yakın bölgede yer alan Çekmeköy Çamlık 18 Konutları 'nda ses yalıtımı, uydu sistemi, cephe ve pencere, diafon sistemi, artema marka armatürler bulunuyor. 


Satış süreci devam eden Mika İnşaat Çamlık 18 Evleri 'nde daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Çamlık 18 adres : Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy/İstanbul 


Çamlık...