21 / 05 / 2024

Çamlık Koru Park projesi

Çamlık Koru Park projesi

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

Ordu Çamlık Projesi 15 milyon TL'ye mal olacak!

Ünye’nin simgelerinden biri olan Çamlık bölgesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin dokunuşlarıyla yeniden hayat bulacak.

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Burdur Gölcük Tabiat Parkı'na 13 milyon TL'lik yatırım!

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, 13 milyon TL'ye mal olacak Gölcük Tabiat Parkı Projesi'nin Isparta ve Burdur'un kültürel ve doğa turizmini harmanlayan örnek bir kazanım olacağını söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi için onay!

ISPARTA'da Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak proje için başbakanlıktan ihale onayı çıktı.

Ordu Çamlık tesisi 2018'de hizmete açılacak!

Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık’ta 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesisin ihalesi gerçekleştirildi. Sosyal yaşam merkezi olarak planlanan Çamlık, 2018 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

Ordu Çamlık Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık bölgesinde 40 bin metrekare alan üzerine yap işlet devret modeliyle yapılacak tesisin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadıköy Park Residences Cadde ev fiyatları!

Toplam 341 konuttan meydana gelen Kadıköy Park Residences Cadde ev fiyatları 498 bin dolardan başlayarak değişiyor. Proje 44 bin metrekare arsa alanına sahip.

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı!

44 katlı dört kule şeklinde yükselen Kadıköy Park Residences Cadde projesi 341 daireden meydana geliyor. Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı...

Çamlık Koru Park projesi Haberi

Çamlık Koru Park projesi

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Çamlık Koruluğu için belediye tarafından düzenlenen mimari yarışmalarla başlatılan proje çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu usullerine göre 20 yıldan düşürmeli olarak, Yap-İşlet- Devret modeli esas alınarak çıkılacak ihalenin hazırlıkları başladı. Şehir merkezinde bulunan 35 dönümlük arazi için hazırlanan Erbaa Koru Park projesinin içerisinde karşılama meydanı, peyzaj öğelerinin yanı sıra 3 bin metrekarelik alanda restoran, 50 yataklı otel, kış bahçesi, çocuk oyun alanı yer alacak. Peyzaj öğelerinin Erbaa Belediyesi tarafından yapılacağı projenin otel, restoran ve kış bahçesinin yer aldığı alan projeye göre yatırımcı tarafından inşa edilip işletilecek. Çamlık mesire alanı içerisinde bulunan ve yaz aylarında yoğun olarak düğün organizasyonları için kullanılan yarı olimpik yüzme havuzu da ihale sonucu belirlenen süre boyunca yatırımcı tarafından...