06 / 05 / 2024

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de, Hafiz Fidan, İlhan Polat, Gökhan Çakır Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Kent Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Çakmakçı tarafından kuruldu.

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli Bayrampaşa’da yapıldı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

İzmir Çamlıkent Evleri lokasyonuyla dikkat çekiyor!

İzmir’in lider yapı şirketlerinden biri olan Karaoğlu Yapı 2016 yılında sizleri 3 büyük proje ile buluşturuyor. Buca’nın parlayan yıldızı Çamlıkule Yıldız’da yer alan Karaoğlu Çamlıkent Evleri, yaklaşık 2000 m² alan üzerine kurulu.

Yapı denetim cezaları 2015!

Yapı denetim kuruluşlarından, denetim görevini yerine getirmedikleri tespit edilenlere, tespit edilen fiil ve hâllerin durumuna göre uygulanan yaptırımlarda 23 Nisan 2015 tarihinde birtakım değişiklikler yapıldı. İşte yapı denetim cezaları 2015...

Batman'da DESA statik yapı denetim firması açıldı!

Akyürek Mahallesi Batman Ticaret Odası yanında Desa statik yapı denetim açıldı, inşaat mühendisi Mustafa Demir Ferhat, Demir ve ÖmürSaraç'ın ortaklaşa kurdukları Desa statik yapı denetim firması törenle açıldı.

Ogan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ogan Yapı Denetim Limited Şirketi, Nebihan Özoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Piyasa Caddesi, Beyza Ev Apartmanı'nda kuruldu.

İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Avrupa Yapı Denetim Limited Şirketi, Selim Ertekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazi Evrenos Caddesi'nde kuruldu.

Körfez'de yapı denetim firmaları bir araya geldi!

Körfez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfez'de inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı..

Kocaeli'de yapı denetim firmalarına ceza yağdı!

1999’da yerle bir olan ve binlerce evladını depreme kurban veren Kocaeli’de, yapı denetim firmalarının ders almadığı ortaya çıktı. Firmalara ceza yağdı..

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla görüştü!

Körfez Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfezde inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.Körfez Belediyesi toplantıya imar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar, Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş katı

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı!

Körfez’de faaliyet gösteren firmalar ile ortak bir akıl oluşturmak adına düzenlenen toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri yapı denetim firmalarına önemli bilgiler aktardı.

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu Haberi

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu

Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Hafiz Fidan, İlhan Polat, Gökhan Çakır Müdürlüğü'nde kuruldu.


Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı ,Can ve Mal  güvenliğini teminen  , imar planlama ,fen sanat  ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır .Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Çamlıkent Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Bosna Hersek Sokak, Helvacı İş Merkezi B...