07 / 05 / 2024

çamsan

çamsan

Şükrü Bodur, son 3 yılda 120 milyon euroluk yatırım yaptıklarını belirterek, bu ay sonuna kadar üretim kapasitesini yüzde 100 artıracaklarını, ihracatı da en az üç kat artıracaklarını söyledi.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

AVM’de kazan-kazan modeli!

Düşük doluluk ve kepenk kapanma riski almak istemeyen Çamsan Park, AVM'de yeni bir model yarattı. Markalara özel kiralama koşulları sunan AVM, mağazalar ciro yaptıkça kazanacak...

Çamsan yüzde 100 kapasitesini artıracak!

Şükrü Bodur, son 3 yılda 120 milyon euroluk yatırım yaptıklarını belirterek, bu ay sonuna kadar üretim kapasitesini yüzde 100 artıracaklarını, ihracatı da en az üç kat artıracaklarını söyledi.

Yenigün İnşaatı'ın acı günü: Tükez Kılıç vefat etti!

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Çamsan Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi R. Cihat Kılıç'ın annesi Tükez Kılıç, 28 Nisan 2015 tarihinde vefat etti..

Sakarya 2. OSB yönetimi sanayicilere devretme kararı aldı!

Sakarya 2. OSB bölgesi Müteşebbis Heyeti genel kurul şartlarının oluşmasından dolayı yönetimi sanayicilere devretme kararı aldı. 2001 yılında başlayan yatırımlar 2003 yılında Çamsan Entegre Ağaç Sanayi A.Ş. üretime geçmesiyle devam etti...

çamsan Haberi

çamsan

Yeniden yapılanma ve ek yatırım çalışmalarını tamamlayan Çamsan Entegre Ağaç Sanayi, tam kapasite üretime hazırlanıyor. Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu arasında yer alan firma, üretim kapasitesini de yüzde 100 artıracak. 

Yatırım çalışmaları ve hedefleri ile ilgili olarak DÜNYA'ya bilgi veren Çamsan Entegre Ağaç Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, haziran ayının sonuna kadar tam kapasite üretime geçmeyi planladıklarını söyledi. 

Çamsan'm MDF, MDF-Lam, Emprenye, Laminat Parke ve Kimya Üretim Tesisleri ile entegre bir tesis olduğuna dikkat çeken Bodur, son 3 yılda yaptıkları yatırımın 120 milyon euroya ulaştığını söyledi. Çamsan'm bugüne kadar yaptığı yatırımlar ve ürettiği ürünleri ile sektöründe önemli bir görev üstlendiğini ve marka haline geldiğini de ifade eden Bodur şunları söyledi: "2014 yılı son çeyreğinde başladığımız 80 milyon euro tutarındaki...