17 / 05 / 2024

çamurlu mahallesi bağlantı yolları

çamurlu mahallesi bağlantı yolları

Turgut Özal Tıp Merkezi ile Çamurlu Mahallesi (köyü) arasında 2 kilometrelik bağlantı yolu açılıyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, alanda dolgu çalışmaları yapıyor.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Silivri Türbin Alanı ve Bağlantı Yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi'nde Türbin Alanı ve Bağlantı Yoluna ilişkin 1/500 ölçekli 2 adet imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Kağıthane TEM Arıcılar Bağlantı yoluna ilişkin imar değişikliği askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, TEM Arıcılar Bağlantı Kolu ve Arıcılar Yolu Rehabilite Uygulama Projesi'ne ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Müftü Mahallesi'nde yapılacak Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı için istimlak edilen konutlara, alternatif güzergahlara ve istimlak bedeline ilişkin soru önergesi hazırladı..

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları yarın son!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 156 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları yarın son.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları ne zaman bitiyor?

Kura çekiminin 6 Ağustos'ta yapılacağı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri'nde 441 konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi başvuruları ne zaman bitiyor?

3. Köprü'nün bağlantı yolları için yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti.

Üçüncü köprü bağlantı yollarının yeni imar planı meclisten geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti.

çamurlu mahallesi bağlantı yolları Haberi

çamurlu mahallesi bağlantı yolları

Turgut Özal Tıp Merkezi ile Çamurlu Mahallesi (köyü) arasında 2 kilometrelik bağlantı yolu açılıyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, alanda dolgu çalışmaları yapıyor.  Belediye tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı; "2 kilometre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde açılan yolda, alt yapı çalışmaları ile dolgu çalışmaları devam ederken, dere yataklarına beton büzler yerleştirileeek. TOKİ tarafından Fırat ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinde yaptırılan toplu konut yapımından arta kalan atıklar ve toprak yığınlarının kullanıldığı dolgu çalışmalarının, önümüzdeki aylarda tamamlanacağı belirtildi. Hafriyat atıklarını da değerlendiren Büyükşehir Belediyesi dolgu çalışmalarının devamında yolda alt temel malzemesi serimi yapacak. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.  Çamurlu Mahalle sakinleri yolun bitmesiyle birlikte Turgut Özal Tıp Merkezine, Malatya-Elazığ...