05 / 05 / 2024

Can Atay kimdir

Can Atay kimdir

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Can Atay kimdir Haberi

Can Atay kimdir

Yüksek mimar Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Polen Atay inanılmaz ithamlarla şikâyetçi olmuştur. Ben ve ailem içine düştüğümüz senaryoda hayretler içindeyiz. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Sputnik'te yer alan habere göre; Gezi Hotel Bosphorus’un sahibinin oğlu iş adamı Can Atay, eşi Polen Atay’ın şiddet iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Polen Atay, haziran ayında evde intihar girişiminde bulundu. Onu evde bilinci kapalı şekilde buldum. Benim ve sitenin güvenlik görevlilerinin yardımıyla hayata döndürdük. Önce beden sağlığı için Acıbadem Hastanesi’nde, devamında ruh sağlığı tedavisi için Fransız Lape Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Tüm bu süreçte her zaman olduğu gibi...