02 / 05 / 2024

can bartu tesisleri samandıra

can bartu tesisleri samandıra

Fenerbahçe Spor Kulübü, usule aykırı tahsis edilmesi sebebiyle Sancaktepe'deki Can Bartu Tesisleri'ni kaybetme durumu ile karşı karşıya kaldı.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Ankara Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ankara Çerkes Derneği’ne “Yap, işlet, devret” modeli ile Yaşamkent’te tahsis edilen arsa can buldu. Çerkes Derneği Sosyal Tesisleri, halı saha ve park düzenlenen törenle açıldı.

Torbalı Aquapolis Sosyal Tesisleri 1 Haziran'da hizmete giriyor!

Aquapolis Yüzme Havuzu ve sosyal tesisleri 1 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Deneyimli ve alanında uzman can kurtaranların görev yapacağı tesiste, yüzme sporları dahil pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nin havadan yeni videosu!

Beşiktaş Jimlastik Klubü'ne ait olan ve Ümraniye bölgesinde bulunan Nevzat Demir tesisleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi tadilatı yeni baştan yapılıyor!

Yapıldıktan 5 yıl sonra kusurlarının büyümesiyle neredeyse kullanılamaz hale gelen Haşim İşcan Kültür Merkezi'ni yapan inşaat firması, Büyükşehir Belediyesi'nin elindeki banka teminat mektuplarını geri alma karşılığında tadilata başladı...

Elektrik üretim tesisleri için 43 milyon metrekare arazi kamulaştırıldı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, kurulacak elektrik üretim tesisleri ile özelleştirme kapsamındaki elektrik dağıtım tesisleri için geçen yıl yaklaşık 43 milyon metrekarelik arazi için kamulaştırma işlemi yürüttü...

Can Dündar villasını 1 milyon 550 bin dolara satıyor!

Gazeteci yazar Can Dündar villasını 1 milyon 550 bin dolara satıyor, Ankara trafiğini rahatlatacak bağlantı yolu, Dündar’ın da villasının bulunduğu sitenin 100 metre kadar yakınından geçecek.

Minareliçavuş Spor Tesisleri hizmete giriyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor kenti Bursa’ya kazandırdığı tesislerden olan Minareliçavuş Spor Tesisleri, 20 gün içinde genç sporculara hizmet vermeye başlayacak. Recep Altepe Minareliçavuş Spor Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

Bursa Narlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

can bartu tesisleri samandıra Haberi

can bartu tesisleri samandıra


Orman Bakanlığı, bölge halkının yararlanması adına tesislerin yer aldığı araziyi Spor Genel Müdürlüğü'ne vermişti. Daha sonra Fenerbahçe tarafından gelen talep üzerine Genel Müdürlük yasasında "Bünyesinde 6 amatör branşı barındıran kulübe bedelsiz verilebilir." maddesi ile arazi Fenerbahçe'ye verilmesiyle, kulüp Can Bartu Tesisleri'ni inşa etti. 


Müfettişlerin yaptığı incelemeler neticesinde söz konusu arazinin 3. şahıslara verilemeyeceğini söyleyen  Orman Bakanlığı, arazinin kendilerine ait olduğunu belirtti. Son olarak Fenerbahçe ile Spor Genel Müdürlüğü arasındaki yapılan sözleşmenin geçersiz olduğu, sözleşmenin Orman Bakanlığı ile yapılması gerektiği...