24 / 05 / 2024

Can Bozok villa

Can Bozok villa

1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunan Can Bozok sevgilisi Manolya Onur'a villa hediye etti...

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Villa Can İnşaat Limited Şirket kuruldu!

Villa Can İnşaat Limited Şirket Büyükçekmece'de Serkan Kütükçü tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Sibel Can İzmir'de yeni villa bakıyor!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 25 Mart'ta İzmir Çeşme'de sahneye çıkacak. Sibel Can'ın Çeşme Alaçatı ve Ilıca bölgesinde lüks bir villa baktığı öğrenildi.

Sibel Can Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın aldı!

Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı. Sibel Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

En İyi Müstakil Gayrimenkul ödülünü yat görünümlü villa aldı!

ngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti. İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bırakmayı

Gayrimenkul yarışmasında yat görünümlü villa birinci oldu!

İngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti. İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bıraktı.

Manolya Onur'a sevgilisi villa hediye etti!

1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunan Can Bozok sevgilisi Manolya Onur'a villa hediye etti...

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Can Bozok villa Haberi

Can Bozok villa


1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. 2011'de ilişkilerine mola vermişler, 5 ay sonra birbirlerinin hasretine dayanamayıp yeniden bir araya gelmişlerdi. Manolya Onur, "Kocam" diye bahsettiği Can Bozok'tan Haziran'da Tayland'ın Phuket Adası'nda ayrılmış, tek başına İstanbul'a dönmüştü. Ayrılığın nedeni meğer Can Bozok'un Tayland'a yerleşmek istemesiymiş. Çünkü Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunmuş. Aralarında Selma Türkeş'in de olduğu birçok Türk'ün evini kiraya veriyormuş.


Manolya Onur, eski eşi Haydarabad Nizamı Bereket Şah'tan olan ve artık İstanbul'da yaşayan kızı Nilüfer'den ayrı kalamayacağını söyleyince sevgilisiyle yolları ayrılmış. İşin ilginç tarafı şu; Phuket Adası'nı ikinci vatanı ilan eden Can Bozok hâlâ Manolya Onur'un 3 katlı müthiş villasında kalıyormuş! Manolya Onur, "Can'ı seviyor ve özlüyorum.


Ayrıca da...