05 / 05 / 2024

Manolya Onur'a sevgilisi villa hediye etti!

Manolya Onur'a sevgilisi villa hediye etti!

1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunan Can Bozok sevgilisi Manolya Onur'a villa hediye etti...




1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. 2011'de ilişkilerine mola vermişler, 5 ay sonra birbirlerinin hasretine dayanamayıp yeniden bir araya gelmişlerdi. Manolya Onur, "Kocam" diye bahsettiği Can Bozok'tan Haziran'da Tayland'ın Phuket Adası'nda ayrılmış, tek başına İstanbul'a dönmüştü. Ayrılığın nedeni meğer Can Bozok'un Tayland'a yerleşmek istemesiymiş. Çünkü Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunmuş. Aralarında Selma Türkeş'in de olduğu birçok Türk'ün evini kiraya veriyormuş.


Manolya Onur, eski eşi Haydarabad Nizamı Bereket Şah'tan olan ve artık İstanbul'da yaşayan kızı Nilüfer'den ayrı kalamayacağını söyleyince sevgilisiyle yolları ayrılmış. İşin ilginç tarafı şu; Phuket Adası'nı ikinci vatanı ilan eden Can Bozok hâlâ Manolya Onur'un 3 katlı müthiş villasında kalıyormuş! Manolya Onur, "Can'ı seviyor ve özlüyorum.


Ayrıca da kıskanıyorum. Zaten her gün 4-5 kez konuşuyoruz. Şimdilik her şeyi akışına bıraktık. Bakarsınız 2-3 ay sonra dayanamayız, ilişkimize kaldığı yerden devam ederiz. Tabii o zamana kadar Can yalnız kalırsa" diyor.


Posta Gazetesi



Geri Dön