18 / 05 / 2024

Can Bozokun yeni villası

Can Bozokun yeni villası

1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunan Can Bozok sevgilisi Manolya Onur'a villa hediye etti...

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

KOBİ'lere can suyu olacak yeni düzenleme yolda! Limit yükseltiliyor!

KOBİ’lere finansman desteğinin artırılması konusunda can suyu olacak yeni paket hazırlığı başladı. Bu düzenleme ile işletmelerin 100 milyon lira olan kredi kefalet limiti 150 milyon liraya çıkarılacak.

Konut sektörüne can suyu olacak! İmar yönetmeliğinde değişikliğe gidildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konut arzını artırmak için harekete geçti. Gayrimenkul sektörüne adeta can suyu olacak yeni imar yönetmeliği belli oldu.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Can Bozokun yeni villası Haberi

Can Bozokun yeni villası


1975 Türkiye ikinci Güzeli Manolya Onur (57) ile kendinden 20 yaş küçük model Can Bozok'un aşkı Ocak 2008'de başlamıştı. 2011'de ilişkilerine mola vermişler, 5 ay sonra birbirlerinin hasretine dayanamayıp yeniden bir araya gelmişlerdi. Manolya Onur, "Kocam" diye bahsettiği Can Bozok'tan Haziran'da Tayland'ın Phuket Adası'nda ayrılmış, tek başına İstanbul'a dönmüştü. Ayrılığın nedeni meğer Can Bozok'un Tayland'a yerleşmek istemesiymiş. Çünkü Phuket Adası'nda emlakçılığa soyunmuş. Aralarında Selma Türkeş'in de olduğu birçok Türk'ün evini kiraya veriyormuş.


Manolya Onur, eski eşi Haydarabad Nizamı Bereket Şah'tan olan ve artık İstanbul'da yaşayan kızı Nilüfer'den ayrı kalamayacağını söyleyince sevgilisiyle yolları ayrılmış. İşin ilginç tarafı şu; Phuket Adası'nı ikinci vatanı ilan eden Can Bozok hâlâ Manolya Onur'un 3 katlı müthiş villasında kalıyormuş! Manolya Onur, "Can'ı seviyor ve özlüyorum.


Ayrıca da...