01 / 05 / 2024

Can Makine İmalat İnşaat adres

Can Makine İmalat İnşaat adres

Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bader Nasser Alshaıa ve Nesim Can tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Rety İnşaat Makine İmalat Ve Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rety İnşaat Makine İmalat Ve Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Küçükyurt tarafından kuruldu.

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ağan ve Hatice Ağan ortaklığında kuruldu.

Arres Mühendislik Makine İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arres Mühendislik Makine İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Korhan Kızmaz tarafından kuruldu.

Isopoly İzolasyon Ambalaj Makine İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isopoly İzolasyon Ambalaj Makine İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Hilal Sancaktar Müdürlüğü 'nde, Arnavutköy 'de kuruldu.

Erol Küçüker: Asansörlerin yüzde 90'ı can güvenliği riski taşıyor!

Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor tüyler ürpertti. Raporda kentteki asansörlerin yüzde 90'ının can güvenliği için risk taşıdığı saptanırken asansörlerin bakımına yöneticiler de duyarsız kaldı

Can Bozyokuş Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi oldu!

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş oldu. Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görevlendirilen Boıyokuş, Seha Yapı'nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Can Ekşioğlu: Emlak sektörüne dayanışma gerekiyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul danışmanlığı sektörünün tüm oyuncuların dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. Mipim ülkemizin tanıtımı için oldukça büyük önem taşıyor dedi...

Can Ekşioğlu: MIPIM, Türkiye’nin vizyonuna katma değer sağlıyor!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul sektörünün ilgiyle takip ettiği ve dünyanın en büyük buluşma noktalarından biri olan MIPIM’de, Türk gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi!

Can Fuat Gürlesel: Kamu inşaatları sektörü hareketlendirdi. Yapı - Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün yıllık performansına dair değerlendirmeyi sunan Türk Yapı Sektörü Raporu 2013 yayımlandı.

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Can Park AVM nerede?

Can Park AVM nerede sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Proje Ataşehir'e 8 kilometre, Bostancı'ya 10 kilometre, Çamlıca'ya 4 kilometre mesafede yer alıyor...

Tornello Gru Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tornello Gru Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gıusppe Tornello, Tuncan Pınar tarafından 480 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Cihan Parlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Can Makine İmalat İnşaat adres Haberi

Can Makine İmalat İnşaat adres

Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bader Nasser Alshaıa ve Nesim Can tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve mühendislik mimarlık hizmetleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi Ağaoğlu My Office 212 No:3 Kat:10...