02 / 05 / 2024

Çanakkale 13 tesis

Çanakkale 13 tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün Çanakkale’de düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 274 milyon lira yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale 1. Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Çanakkale Merkez'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Karacaören Köyü, Enderesi Mevkii, 120 ada 3 parselde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL'ye satıyor...

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde bulunan arsayı 13 milyon 950 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

TOKİ Erzincan 196 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Çanakkale'de acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ilinde tesis edilecek Saros Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'da 13.5 milyon TL'ye satılık asa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Çakır Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı vasıflı arsayı 13 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den 895 milyon TL'ye satılık sanayi tesis imarlı arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da yapılacak....

Çanakkale 13 tesis Haberi

Çanakkale 13 tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 354 milyon lira tutarındaki 34 adet yatırım müjdesi ile Çanakkale’ye gelecek. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çanakkale programı kapsamında, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 11 adet tesisin temelini atacak, DSİ tarafından inşa edilen 2 adet tesisin de açılışını gerçekleştirecek.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 5 Ağustos Cuma günü Çanakkale’de düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 274 milyon lira yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, saat 18.00’da Valilik Önü’nde düzenlenecek toplu temel atma ve açılış merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Çokal Barajı İçmesuyu 5.Kısım İsale Hattı, 4 adet sulama...