24 / 07 / 2024

Çanakkale Anadolu OSB son durum

Çanakkale Anadolu OSB son durum

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (Anadolu OSB) ile Başkent Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Türkiye' ye örnek olacak bir proje için düğmeye basıldı.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Ezine Gıda İhtisas OSB’ye talep arttı!

Çanakkale’de çalışmaların hızla sürdüğü ve 8 bin kişiye istihdam sağlayacak Ezine Gıda İhtisas OSB’de talep artışı yaşandı.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin 56,3'ü  tamam!

Temeli 18 Mart 2017'de atılan, iki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında deniz içi ve kara çalışmaları aralıksız sürüyor...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

1915 Çanakkale Köprüsü ayaklarının bağ kirişleri monte ediliyor!

İki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar, Avrupa ve Anadolu yakasında hız kesmeden sürüyor

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Asya ayağı batırıldı!

İki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında çalışmalar devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu batırıldı!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu bugün yapılan törenle denize batırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, '1915 Çanakkale Köprüsü tamamlandığında ülkemizin Trakya ve Batı Anadolu Bölgesi'nde ekonomik anlamda büyük ivmelenmeyi sağlayacak' dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule kesonları batırılıyor

Tamamlandığında 2023 metre olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında çalışmalar devam ediyor...

Çanakkale Anadolu OSB son durum Haberi

Çanakkale Anadolu OSB son durum

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (Anadolu OSB) ile Başkent Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Türkiye' ye örnek olacak bir proje için düğmeye basıldı. Anadolu OSB konukluğunda 'Kentsel Tasarım Projesi' için Başkent Üniversitesi yetkileri bir araya geldi. Projenin planlaması tamamlanırken. kısa bir süre içerisinde de inşa çalışmalarının bitmesi bekleniyor.


Söz konusu proje; Anadolu OSB' de yer alan gölet ile Çanakkale Anıtı arasında tamamlayıcı bir yaşam alam olarak planlandı. Anadolu OSB Çanakkale Anıtı, ülkemiz organize sanayi bölgelerinde bir ilk, Çanakkale' den sonra ise ikinci olma özelliği taşıyor. Çanakkale Savaşı' nda Ankara' dan şehit olan 1764 askerin adlarının yer aldığı anıta şimdi bir de rekreasyon çalışması ile tören alanı ekleniyor. 


Başkent Üniversitesi, sağlık alanında deneyimli ve başarılı imzalarıyla tanınıyor. Yapılan anlaşma ile sanayi bölgesine kurulan...