18 / 05 / 2024

çanakkale araba vapuru seferleri iptal mi oldu

çanakkale araba vapuru seferleri iptal mi oldu

Yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Boğaz ı'nda sis nedeniyle görüş mesafesi azalması nedeniyle, Gelibolu - Lapseki, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Plastform İnşaat'tan yeni yıla özel ev alana araba hediye!

Çanakkale’de özgün projeler üreten Plastform Mimarlık İnşaat yeni yıla özel hazırladığı kampanyada ev alana araba hediye ediyor..

İDO sefer iptalleri 1 Şubat 2015!

Yapılan açıklama şu şekilde; Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edildi

İDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO'nun Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri ile iç hat deniz otobüsü seferlerinin tamamı, geçici süreyle iptal edilirken, hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferlerinin bazıları yapılamayacak

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

1966 yılında Sirkeci ile Harem arasında araba vapuru çalıştırılacakmış!

Denizcilik Bankası İç Hatlar İşletmesi, iki yaka arasında her yıl artan deniz trafiğini göz önüne alarak, 1966 yılında Sirkeci ile Harem arasında araba vapuru çalıştıracakmış.

1963 yılında Boğaziçi Köprüsü yerine neler yapılabilirmiş!

Boğaziçi Köprüsü'nün inşa meselesi İstanbulluları en çok ilgilendiren konulardan biriymiş. 1963 yılında Boğaziçi Köprüsü yerine 250 araba vapuru, 2 bin uçak alınabilirmiş, 200 seramik fabrikası inşa edilebilirmiş.

1959 yılında Araba Vapuru İskelesi Harem'e nakledilecekmiş!

1959 yılında Kadıköy'de bulunan Araba Vapuru İskelesi Harem'e nakledilecekmiş. Boşalacak yere ise en az 5 bin kişilik yolcu iskelesi yaptırılacakmış. Kurulacak iskele Altıyol'dan da görülecekmiş.

Geyikli-Bozcaada arasındaki bazı araba vapuru seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'deki kuvvetli poyraz, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 14.00 ve 20.00, Geyikli'den Bozcaada'ya saat 15.00 ve 21.00 seferleri yapılamayacak.

Çanakkale Boğazı'ndaki yoğun sis nedeniyle araba vapuru seferleri durduruldu!

Yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Boğaz ı'nda sis nedeniyle görüş mesafesi azalması nedeniyle, Gelibolu - Lapseki, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.

Negmar İDO'ya rakip oluyor!

Yalova ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımında önemli noktalardan olan Topçular ile Eskihisar arasında yapılan araba vapuru seferlerinde İDO'ya rakip geldi

Çanakkale Defterdarlığı'ndan Gökçeada'da 49 yıllığına 8 arsa!

Çanakkale Defterdarlığı Gökçeada'da 8 arsanın kullanım hakkını üzerine turizm tesisi kurulması şartıyla 49 yıllığına ihaleye çıkardı

çanakkale araba vapuru seferleri iptal mi oldu Haberi

çanakkale araba vapuru seferleri iptal mi oldu



Çanakkale Boğazı'nda etkili olan yoğun sis nedeniyle, denizaraba vapuru seferleri durduruldu.


GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Boğazı'nda sis nedeniyle görüş mesafesi azalması nedeniyle, Gelibolu-Lapseki, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.


GESTAŞ A.Ş yetkilileri, sisin etkisini kaybetmesinin ardından seferlerin normal olarak yapılmaya başlanacağını...