17 / 05 / 2024

çanakkale barış plajı mavi bayrak mı aldı

çanakkale barış plajı mavi bayrak mı aldı

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Çanakkale'de imar barışına 40 bin kişi başvurdu!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bölgede, 'İmar Barışı' uygulaması kapsamında, 39 bin 898 yapı kayıt belgesi oluşturulduğu ve 148 milyon 770 bin 214 TL ödeme yapıldığı açıklandı.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Lapseki Muhtarlar Derneği'nden imar barışı çalışması!

Çanakkale’nin Lapseki Muhtarlar Derneği tüm ilçe, belde ve köy muhtarlarına yönelik 'İmar Barışı' bilgilendirme toplantısı yaptı.

Yavuz Çıkarma Plajı, SİT alanı ilan edildi!

Otel projesiyle geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kıbrıs Barış Harekatı’nın simge yeri Yavuz Çıkarma Plajı, SİT alanı ilan edildi.

Çanakkale Troya Müzesi tamamlanıyor!

Çanakkale'nin bir "marka kent" olduğunu ifade eden Turan, kentin her köşesinin ve ilçesinin ayrı bir tarihi barındırdığını anlattı.

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı, Sezai Emin Taşkent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Barış Sivri ve Alp Yalçın Taşkent Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Çanakkale Barış Plajı'na mavi bayrak!

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.

Çanakkale'de dünya turizmi için barış çağrısı!

3 YIL önce Almanya'da Gloria Otelleri'nin Nuri Özaltın başkanlığında ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın himayesinde kurulan Uluslararası Diyalog Enstitüsü (IDI) 21 Mayıs'ta dünya turizm için barış çağnsı yapacak.

Çanakkale'de termik santral başvurusuna tepki!

Çanakkale'de faaliyet gösteren 4 termik santrale ek olarak 1 termik santral için hazırlık yapılması tarihi ve turistik özellikleri bünyesinde barındıran kentte endişeye yol açtı...

Çanakkale Kumkale Ortaokulu öğrencileri Güvenli Plaj projesi geliştirdi!

Kumkale Ortaokulu öğrencilerinden Oğuzhan Emre ve Emirhan Güler, hazırladıkları "Güvenli Plaj" projesiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde Eskişehir'de düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına katıldı.

Timeline Çanakkale'de 59 bin TL'ye! Satışlar başladı!

Binanın üzerinde konumlandırılmış saat kulesi ve özel mimari tasarımıyla da iddia barındıran Timeline Çanakkale Temmuz 2015 tarihinde teslim ediliyor. Timeline Çanakkale'de fiyatlar 59 bin liradan başlıyor.

Ülgür Gökhan: Çanakkale'de 50 bin Anzak ağırlanabilir!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları'nın 100'uncu yılında isteyen her Anzak'ın gelmesi gerektiğini belirterek, "Gelenlerin bir kısmı çevre il ve ilçelerde de barınabilir." dedi...

çanakkale barış plajı mavi bayrak mı aldı Haberi

çanakkale barış plajı mavi bayrak mı aldı

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.


Plajda düzenlenen törene,  CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


Gökhan, burada yaptığı konuşmada, bölgeye mavi bayrağın bir yıl süreyle verildiğini, bir yıl sonra yapılan denetimde uygun görülmezse bayrağın indirileceğini hatırlattı.


Bunun kendileri için bir ayıp olacağını ve bayrağın sürdürülebilir biçimde devamını sağlamak için sürekli yukarıda tutmak için çaba sarf edeceklerini belirten Gökhan, "Biz bu bayrağı sürdürülebilir biçimde her beraber yukarı da tutmalıyız. Çevremizi bilinçli bir biçimde koruyacağız. Bu noktada çok dikkatli olmak zorundayız. Özellikle bu sahilde oturan vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor. Bu sahil burada oturanlara emanettir. Belediye her daim buraları kontrol edemez. Bu sahilde...