06 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi emlak vergisi

Çanakkale Belediyesi emlak vergisi

Çanakkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılabileceği bildirildi. 

Çanakkale Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

Çanakkale Belediyesi Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılması gerektiği hatırlatmasını yaptı.

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

O belediye rekor sayıda personel alacak! Şöfor, acil tıp teknisyeni, park bakım personeli, grafiker, muhasebeci...

İş arayanlar ilanları yakından takip ederken son açıklama Çanakkale Belediyesi'nden geldi. İlana başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları belli oldu.

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Çanakkale Belediyesi emlak vergisi Haberi

Çanakkale Belediyesi emlak vergisi

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılması gerektiği belirtildi. 

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2018 emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım mesai bitimine kadar yapılması gerektiği ifade edildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşların mağdur ve cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini bu tarihe kadar yapmaları gerektiği uyarısı yapılan açıklamada, ödemelerin posta çeki ve banka havalesi seçeneğiyle yapılabileceği, ödeme işlemleri için detaylı bilgiye, 444 17 17 numaralı telefon ile belediyenin "www.canakkale.bel.tr" adresinden erişilebilen internet sitesindeki e-belediye linkinden ulaşılabileceği...