27 / 04 / 2024

Çanakkale Belediyesi mimari proje yarışması ödülleri

Çanakkale Belediyesi mimari proje yarışması ödülleri

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması Yarışma Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yarışmanın ödülü, son başvuru tarihi, jürisi, başvuru adresi ve diğer detaylar...

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

O belediye rekor sayıda personel alacak! Şöfor, acil tıp teknisyeni, park bakım personeli, grafiker, muhasebeci...

İş arayanlar ilanları yakından takip ederken son açıklama Çanakkale Belediyesi'nden geldi. İlana başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları belli oldu.

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale'de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi Camicedit Mahallesi'ndeki 5 adet taşınmazın satış ihalesini duyurdu. 

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Ezine Belediyesi 41 konut ve 6 iş yerini satıyor! 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ezine Belediyesi, Çanakkale ili, Ezine ilçesi Camıkebir Mahallesi 103 ada 26 parselde yer alan 6 iş yerini ve 41 konutu satıyor. Konutların fiyatları 574 bin TL'den başlıyor...

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Fatih'te 2 bin 632 adet yapının mimari durumu incelendi! 

Fatih Belediyesi tarafından yürütülen envanter çalışmasının birinci etabında eski Eminönü bölgesinde 32 mahalledeki toplam 2 bin 632 adet tescilli sivil mimari yapının güncel durumları tespit edildi.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Biga Belediyesi'nden kiracılarına yüzde 50 indirim! 

Çanakkale Biga Belediyesi, 2021 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı'nda aldığı kararlar doğrultusunda kira ücretlerine yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi.

Çanakkale Belediyesi mimari proje yarışması ödülleri Haberi

Çanakkale Belediyesi mimari proje yarışması ödülleri

Çanakkale Belediyesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması Yarışma Şartnamesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Çanakkale Belediyesi'nce düzenlenen mimari proje yarışmasında birinciye 90 bin TL, ikinciye 70 bin TL ve üçüncüye 50 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca mansiyon için 20 bin TL ve satın alma için 20 bin TL ayrıldı. 


Bugün ilan edilen Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda sorular için son gün 13 Haziran 2014, cevapların ilanı 17 Haziran 2014 olarak belirlenirken, proje teslim tarihi ve saati 30 Eylül 2014 ve 17:00 olarak açıklandı. 


Yarışmanın sonuçları, 24 Ekim 2014 tarihinde açıklanacak. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ilan;


Çanakkale Belediyesinden:


SOSYAL KONUTLAR MEVKİİ KENTSEL YENİLEME ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ


Son Başvuru Tarihi          :...