15 / 05 / 2024

Çanakkale Bozcaada 25 binlik plan

Çanakkale Bozcaada 25 binlik plan

Çanakkale Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planı askıya ne zaman çıktı? Bozcaada 100 binlik imar planı için referandum yapılacak mı? Bozcaaada 1/25.000 ölçekli imar planı nerede? İşte Çanakkale Bozcaada imar durumu 2014 bilgileri!

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Bozcaada'da arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye 2 adet arsayı satıyor!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Bozcaada ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Çanakkale Bozcaada'daki kaçak yapılar TBMM'de!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan kaçak yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Bozcaada'daki kentsel dönüşüm planı meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da koronavirüs nedeniyle emlak fiyatları katlandı!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti olan Bozcaada'nın ana karadan uzak olması ve koronavirüs döneminde daha güvenli bir liman olarak görülmesi sebebiyle, adadaki ev, bağ ve tarla fiyatları katlandı.

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde bulunan arsayı 13 milyon 950 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Bozcaada'da konaklama tesisleri 15 Haziran'da açılacak!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

TOKİ Çanakkale 171 konut inşaat ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut, 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da...

TOKİ Çanakkale İntepe 171 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut , 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Çanakkale Bozcaada 25 binlik plan Haberi

Çanakkale Bozcaada 25 binlik plan

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin dün (10 Ekim 2014 Cuma) İstanbul Esenyurt Belediyesi Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları kura çekilişi töreninde yaptığı konuşma ile gündeme gelen Bozcaada imar planları nerede? Bozcaada 100 binlik imar planı hazır mı? Çanakkale Bozcaada 25 binlik imar planı askıya çıkarıldı mı? Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planında neler var? Bozcaada 1/100.000 ölçekli imar planı nerede?


Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Bozcaada imar planı için ne dedi? 


Bakan Güllüce, Esenler'deki konuşmasında "Referandum yapılsın. Belediye başkanı, vatandaşın istekleri doğrultusunda bir plan hazırlasın, biz de uygulayalım" dedi. 


AA'nın haberine göre; Bozcaada'nın imara açılacağı iddiaları üzerine dün CHP'li milletvekillerinin adaya gittiğini hatırlatan Güllüce, şunları kaydetti:


"'Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak? İnsanların konuştuğu sözlerin altına dikkat etmesi lazım. 1/100.000'lik plan yapılmış....