04 / 05 / 2024

Çanakkale de icradan satılık fabrika

Çanakkale de icradan satılık fabrika

Çanakkale 2. İcra Dairesi, Çanakkale İli Eceabat İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 128 bin TL olarak belirlendi.

Son dakika! Çanakkale'de 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi! Deprem İstanbul'da da hissedildi!

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi ve vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Çanakkale'de arazi satışları zirve yaptı! Fiyatlar bir senede iki katına çıktı! 

Çanakkale'de arazi satışları, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü’yle Çanakkale’ye erişimin kolaylaşmasını sağlayarak zirve yaptı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

SON DAKİKA! Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe 3 deprem!

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de küçük ve büyük çaplı depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe deprem oldu.

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...

Çanakkale’de petrol arama çalışmaları başlıyor! Ruhsat verildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) doğal ve tarihi sit alanları ile çevrili Çanakkale'de karada petrol aranma ruhsatı verildiğini duyurdu.

Çanakkale'de tarla fırsatı! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale Sarıcaeli Köyü'nde yer alan tarla için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çanakkale de icradan satılık fabrika Haberi

Çanakkale de icradan satılık fabrika

T.C. ÇANAKKALE 2.İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Özellikleri : Çanakkale İl, Eceabat İlçe, 977 Parsel No, Geren Ovası Mevkii, Yalova Köyünde bulunan taşınmaz Çanakkale İstanbul Devlet Karayolu üzerinde; Eceabat ilçesinden; Gelibolu ilçesi yönünde gidişte ilçe merkezine yaklaşık 10 km. mesafede, yolun sağ tarafında , Çanakkale Boğazı kıyısında yer almaktadır. Taşınmaz arsası 32.000,00 m2 büyüklüğünde olup, taşınmaz niteliği 7 adet lojman, 1 1 er adet Depo, Trafo, İdare Binası, Gazino, Fabrika; Atölye ve Evsel Atık Su Tesisi, 2 adet imalathane bulunan tarladır. Taşınmaz üzerinde halen; aşağıda ayrıntıları açıklanacak olan; deniz ürünleri işleme ( midye ve balık ) fabrikasına ait yapılar ile idare binası, lojman binaları, evsel ve fabrika atık tesisleri yapıları, deniz kenarında mendirek ve iskele, midye havuzları, fabrika giriş...