28 / 04 / 2024

çanakkale depremzedelere ev

çanakkale depremzedelere ev

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzedelere ev sözü verdi.

Depremzedeler dikkat! Başvuranın hesabına yatırılıyor: Ev sahibine 5 bin, kiracıya 3 bin TL!

Depremzedelere yapılan yardımlar sık sık merak konusu oluyor. İşte Adıyaman'da konutları hasar gören ev sahipleri ve kiracılara yapılan o destek ödemeleri...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Depremzedelerin barınma problemine dijital çözüm!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde meydana gelen deprem yüzbinlerce insanı evsiz bıraktı. Kanka.host platformu artık yayında ve evini kaybeden ya da barınmaya ihtiyaç duyan depremzedelere ev sahipliği yapmak isteyen yurttaş gönüllülerini bir araya getiriyor.

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Çanakkale Biga'da toplu konut inşaatı başladı!

Çanakkale Biga'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirilecek olan 93 konutun yer aldığı toplu konut projesinde ilk harç döküldü. 

DİTİB'den İzmir'deki depremzedelere 13 ev!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'nin (DİTİB) İzmir'deki depremzedeler için aldığı 13 ev, ailelere verildi.  

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Koronavirüs sonrası Çanakkale’de arsa, Didim'de yazlık arandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından sonra satılık arsa aramaları Çanakkale'de yüzde 509, satılık prefabrik ev aramaları İzmir'de ise yüzde 163 arttı

Çanakkale'deki depreme dayanıksız sosyal konutlar için 7 yılda hiçbir adım atılmadı!

Çanakkale'de yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı beş katlı 86 bloklu sosyal konutlar için yedi sene önce 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesine rağmen somut hiçbir önlem alınmadı. Ev sahipleri, çözüm için geç kalındığını belirtiyor...

Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye dönüştürülecek!

Çanakkale Savaşları'nda büyük fayda sağlayan ve yaralanmasının tedavisi sırasında şehit olan Ezineli Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye çevrilecek.

çanakkale depremzedelere ev Haberi

çanakkale depremzedelere ev

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Gider, “Evleri yıkılanların tamamına devlet yeni ev yapacak” dedi.


6 Şubatta Ayvacık ilçesinde çok sayıda evin yıkılmasına sebep olan depremlerin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Depremin ertesi günü bölgeye giderek, çalışmaları yakından takip eden Milletvekili Ayhan Gider, yeniden Ayvacık’a gelerek incelemelerde bulundu. Ayhan Gider, sarsıntılardan en çok etkilenen köylerden biri olan Yukarıköy’de şu an konteynırlarda hayatını idame ettiren köylülerle bir araya geldi. Milletvekili Ayhan Gider, “Çok alışkın olmadığımız bir süreç yaşıyoruz. Artçılar bir haftadır devam ediyor. Bu süreçte can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Dünkü depremden sonra birkaç köyde daha hasar oldu. Devletimiz görevinin başında. Belediyelerimiz, AFAD, özel idare, valilik iş başında. Sıcak aş çıkıyor. Çadırlarımız kuruldu, konteynırlarımız kuruldu. Konteynırlarımız ısıtılıyor....