02 / 05 / 2024

Çanakkale emekli başvuruları

Çanakkale emekli başvuruları

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL'dir.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru tarihleri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru tarihleri 27 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler?

Milyonlarca ev hanımı emekli hayalini kuruyor. Peki, Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler? İşte son dakika gelişmeleri...

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

EYT'liler dikkat! Peş peşe açıklandı! EYT başvuruları ne zaman başlayacak? Emekli olacaklara maaş ve promosyon müjdesi!

EYT'liler dikkat! Peş peşe açıklandı! EYT başvuruları ne zaman başlayacak? Emekli olacaklara maaş ve promosyon müjdesi!

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?

Yaklaşık 4,5 milyon çalışanı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona gelindi. Son kalan mecliste onay aşamasının ardından EYT’den emekli olmak isteyenlerin başvuruları alınmaya başlanacak. Peki kimler EYT’den emekli olabilecek? Şartlar değişti mi? 3.600 prim günü ile kısmi

TOKİ Çanakkale Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde inşa edilecek? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Çanakkale'de toplam kaç adet konut yapılacak? Çanakkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ Çanakkale 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesi satışa çıkarıldı. Projede toplam 66 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvurular bugün sona erecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir?

TOKİ, 67 ilde, 50 bin sosyal konut için 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında emekliler için konut başvurularını Halkbank vasıtasıyla almaya başladı. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir? İşte TOKİ 2019 emekli başvuru şartları...

TOKİ emekli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından faydalanmak isteyen emekliler bugünden itibaren bankalara müracaat edecek. 

Çanakkale emekli başvuruları Haberi

Çanakkale emekli başvuruları

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay ya da yüzde 20 peşinde kalan bedeli ise 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği TOKİ Çanakkale Ayvacık kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek.


Taksit ödemelerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak olan olan projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.


TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu bugün başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. Projede 160 adet daire satışa çıkarıldı.


Satış duyurusu için