30 / 04 / 2024

Çanakkale Eyüp Tan

Çanakkale Eyüp Tan

Enerji, çelik, tersane, ulaşım alanındaki üretim ve faaliyetini Çanakkale'nin Biga ilçesinde sürdüren İÇDAŞ, 2014 yılı faaliyetlerini ve 2015 yılına dönük hedeflerini düzenlenen toplantıda basın mensupları ile paylaştı.

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp'e 200 konutluk dönüşüm projesi!

Ortadoğu Grup, Eyüp’ün ilk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hak sahipleriyle anlaştık, 200 konutluk proje yapacağız” dedi.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı tanıtıldı!

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı.

Eyüp-Fatih arası raydan elektrikli tramvay hattı geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ile Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergâhta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli tramvay hattı projesini tanıttı.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattının tanıtımı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ve Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergahta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattını tanıttı.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı tanıtıldı!

İstanbul ulaşımını daha da rahatlatmak için peş peşe projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 19 istasyonlu 13 kilometre uzunluğunda olacak Eminönü - Eyüp - Alibeyköy Tramvay Hattını tanıttı.

Mon Reve Eyüp Titanic Hotel'de tanıtıldı!

Eyüp'te; Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın güç birliği yaparak gerçekleştirdiği MonReve Eyüp projesi, modern bir yaşam alanı olarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Mon Reve Eyüp görücüye çıktı! Fiyatlar 620 bin TL'den başlıyor!

450’nin üzerinde ön talep alan Mon Reve Eyüp projesi, lansman öncesi fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenlere Titanic Hotel’de bir kahvaltıyla tanıtıldı.

Eyüp Yılmaz kimdir?

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz kimdir? Eyüp Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Eyüp Yılmaz...

Gül Proje’den Eyüp Palas için yılın son fırsatı!

Eyüp Palas’tan ev almak isteyenler için avantajlarla dolu bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 35’ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebilecek.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...

Çanakkale Eyüp Tan Haberi

Çanakkale Eyüp Tan

Çanakkale'deki Kolin Otelde düzenlenen basın toplantısına İÇDAŞ Çclikhaneler Müdürü Eyüp Tan, İÇDAŞ Limanlar Müdürü Türker Özman. İÇDAŞ Çevre Müdürü Barış Bora, İÇDAŞ Maden İşletmeleri ve Basın Halkla ilişkiler Müdürü Suat Karataş katıldı. İÇDAŞ Çelıkhaneler Müdürü Eyüp Tan,2011 yılının çelik üretim cirosunun S milyar 200 milyon TL, enerji üretim cirosunun 1 milyar 100 milyon TL olarak gerçekleştiğim belirterek. Türkiye'nin çelik üretiminin yüzde 1 l 'ıniıı, enerji üretiminin ise yüzde 3'ünün İÇDAŞ tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. 



Eyüp Tan, Türkiye'nin çelik üretiminde son 10 yılda, Çın ve Hindistan'ın ardından en yüksek üretim artışını sağlayan ülke olduğunu kaydederek 2011 ve 2012 yıllarında ise büyük üreticiler arasında üretimini en hızlı artıran ülke olmuştur. 2014 vılı üretimiyle İÇDAŞ çelik alanında kendi üretim sektöründe lider konumunu devanı ettirmektedir....