30 / 04 / 2024

çanakkale Gelibolu Gökbüet projesi

çanakkale Gelibolu Gökbüet projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, proje ile 127 bin 570 dekar zirai alana sulama suyu, 54 yerleşim birimine de içme ve kullanma suyu sağlanacak.

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

Gelibolu Belediyesi'nden satılık arsa ve iş yeri!

Çanakkale İli Gelibolu Belediye Başkanlığı, Çanakkale Gelibolu'da yer alan arsa ve iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

TOKİ Çanakkale Gelibolu’da 60 bin 800 TL peşinatla!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Gelibolu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 ucuz konut projesi...

Et, süt, patates! Bakın en çok hangisinin fiyatı arttı?

Ağustos ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler zamlanan ürünlere çevrildi. Sandığınız gibi en çok zam görenler et, süt ya da patateste olmadı. Evet bu ürünler de zamlandı ancak zam şampiyonu üniversite giderleri oldu.

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yer alan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başlayacak. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Et fiyatlarına güncelleme geldi! Et fiyatları ne kadar? İşte güncel et fiyatları!

Et fiyatlarına güncelleme geldi. Temel gıda maddelerinin fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

Et ve Süt Kurumu'nda kırmızı ete yüzde 25 indirim! ESK'da et fiyatları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) tüketiciyi sevindirecek indirim haberi geldi.  ESK kuzu eti fiyatarına yüzde 25 indirim yaptı. Peki Et ve Süt Kurumun'da güncel et fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ağustos 2022 Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması: Kırmızı ete yüzde 25 indirim! Hemen 4 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

Et ve Süt Kurumu'ndan kuzu eti fiyatarına yüzde 25 indirim haberi geldi. Peki Et ve Süt Kurumun'da güncel et fiyatları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu et fiyatlarını artırma kararı aldı! Güncel fiyat listesi yayınlandı

Et ve Süt Kurumu kırmızı et karkas fiyatlarında güncelleme yapamaya karar verdi. Güncel et fiyatları listesi açıklandı. Et ve Süt Kurumu 21 Mart tarihinde piyasaya göre ucuz olduğu gerekçesiyle yüzde 48 zam yapmaya karar vermişti.

Et fiyatlarının artmaması için devlet desteği uzatıldı! İşte 2 Haziran 2022 Et ve Süt Kurumu et fiyat listesi

Kırmızı et sektörünün düzenlenmesi amacıyla sığır yetiştiricilerine verilen destek uzatıldı. Peki et fiyatları düşecek mi, Et ve Süt Kurumu'nda güncel et fiyatları ne kadar? İşte 2 Haziran 2022 Et ve Süt Kurumu fiyat listesi

çanakkale Gelibolu Gökbüet projesi Haberi

çanakkale Gelibolu Gökbüet projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Gelibolu Gökbüet Projesi'ni hayata geçiriyor. 


DSİ tarafından Kuzey Marmara Havzası içindeki Trakya topraklarında Çanakkale ve Tekirdağ ili hudutlarında yer alan Kocadere üzerinde içme-kullanma ve sulama suyu sağlamak maksadıyla inşa edilen 204 milyon metreküp depolama kapasiteli Çokal Barajı 2012 yılında tamamlandı. 2 Eylül 2015 tarihinde yapımı ihale edilen Evreşe Kavak Ovası Sulaması ile Gelibolu ilçesine bağlı Adilhan, Bayramiç, Yülüce, Kadıköy (Evreşe), Süleymaniye, Kocaçeşme ve Kavak köylerinde toplam 127 bin 570 dekar zirai alan suya kavuşacak. Proje kapsamında 5 terfi istasyonu ve yaklaşık 375 km borulu hat inşa edilecek. 


Bakan Veysel Eroğlu, projenin hayata geçmesiyle dekar başına 485 lira olmak üzere yılda toplam 61 milyon 837 bin lira net gelir artışı sağlamayı...