04 / 05 / 2024

Çanakkale Geliboluda arsalar ne kadar

Çanakkale Geliboluda arsalar ne kadar

Çanakkale Boğazı Köprüsü güzergahındaki Gelibolu ilçesi, gayrimenkul açısından altın çağını yaşıyor. İlçede, son iki yıl içinde imarlı arazilerin fiyatı dört kat arttı. İstanbullu yatırımcılar arayış içine girerken, arsa sahipleri beklemeyi tercih ediyor.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Çanakkale Ezine'de 6 arsa satılıyor! İhalesi 29 Ağustos'ta! 

Çanakkale Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Ezine ilçesi, Tavaklı köyünde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ezine'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Çanakkale’de arsa satmak hayal oldu!

Çanakkale'de hayata geçirilen projelerle arsaların değerleri iki kat arttı. Arsalarını satmak isteyen birçok vatandaş kararından vazgeçti.

Çanakkale Bilaller köyünde 41 yıl sonra tapu sevinci!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Bilaller köyünde muhtarlıkça cami yapımı için gerekli paranın temin edilmesi için satılan arsaların tapuları 41 yıl sonra 11 hak sahibine teslim edildi. 

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Gelibolu’da arsaların değeri 2 kat arttı!

Çanakkale Köprüsü ile İstanbul-Gelibolu arasını 1.5 saate düşürecek otoban, Gelibolu Yarımadası’nda bazı köylerdeki arsaların değerini 2 yılda 2 kattan fazla arttırdı.

Çanakkale Seddülbahir Köyü'nden imar çağrısı!

Çanakkale Eceabat’a bağlı Seddülbahir Köyü muhtarı Sedat Bırakan, bölgedeki yıkık arsaların mağduriyet yarattığını ifade ederek imar izni için yetkililere seslendi.

Çanakkale Belediyesi'nden iş merkezi ve otopark ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsalar üzerinde İş merkezi ve katlı otopark yaptıracak. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Çanakkale'de emlak hareketliliği arttı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Gelibolu ile Lapseki arasında yapılması planlanan boğaz köprüsünün temelinin gelecek yıl 18 Mart’ta atılacağını açıklaması, Çanakkale’de büyük heyecan yarattı. Gelibolu ve Lapsekililer, dönümü 10 bin lira olan arsalarının 50-60 bin lira olduğunu söyledi.

Çanakkale Geliboluda arsalar ne kadar Haberi

Çanakkale Geliboluda arsalar ne kadar

İstanbul'a kurulan üçüncü Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi Projesi'yle birlikte ulaştırma sektörünün üçüncü büyük yatırımı olan Çanakkale Boğazı Köprü Geçiş Projesi de sessiz ve derinden ilerliyor. Daha önce 2015 sonunda yapılacağı duyurulan köprü ihale­sinin, bu yılın içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu plan çerçevesinde bölgede çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bölge, arazi yatırımcılarının adeta istila­sına uğramış durumda. Köprünün kuru­lacağı bölge olarak, Avrupa yakasında Gelibolu ilçesinin 7.5 kilometre güneyindeki Sütlüce Köyü ile Anadolu yakasındaki Lapseki ilçesinin 2.5 kilometre güneyindeki Şekerkaya mevkii arası olarak belirlendi.


FİYATLAR HIZLA ARTIYOR

Çanakkale'ye yapılacak olan köprü projesi, köprünün kurulacağı Gelibolu bölgesinde heyecan yarattı. Köprünün Avrupa yakasındaki ayaklarının kurulacağı Gelibolu ise şu anda gayrimenkul açısından adeta altın çağını yaşıyor. İlçe­de, şu anda tüm gayrimenkul türlerinin hızlıca el değiştirdiği ifade ediliyor.Gelibolu...