18 / 05 / 2024

çanakkale gezici mü

çanakkale gezici mü

Adana Kozan Belediyesi' nin kültür etkinlikleri kapsamında Türkiye Gaziler Vakfı Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’ nde yer alan savaş malzemelerinin bir bölümü ilçede halkın ziyaretine açıldı...

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi duyurdu! En az lise mezunu 190 personel alımı yapılacak!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı yapacağını açıkladı. İşte alımlara dair detaylar!

TOKİ Çanakkale Projesi’nde heyecan devam ediyor! Sadece bir ilçede 509 ucuz konut müjdesi geldi! Bu fırsat kaçmaz

Yeni yatırımlarına ve ucuz konuta muhtaç kişilere yardım amacı ile bütün çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merak ile beklenen Çanakkale Projesi’nin ihalesini 5 Ekim’de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla!

1915 Çanakkale Köprüsü bugün hizmete sunuluyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti ne kadar oldu? 1915 Çanakkale Köprüsü'nden hangi araçlar geçebiliyor? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çanakkale'de 29.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Çanakkale İli Lapseki Belediye Başkanlığı, Çanakkale'de 29 milyon 468 bin 848 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullar meclis gündeminde!

Çanakkale'de yıkım kararı verilen okullara ve bu okulların yeniden inşası için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

çanakkale gezici mü Haberi

çanakkale gezici mü


Adana Kozan Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında Türkiye Gaziler Vakfı Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’nde yer alan savaş malzemelerinin bir bölümü ilçede halkın ziyaretine açıldı.


Müzenin açılışı, Kaymakam Avni Oral, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Bülent Siper, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, Jandarma Binbaşı Timur Konuk, Devlet Hastanesi Müdürü Çağlar Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ali Baysal ve Yurdagül Boyraz’ın açılış kurdelesini kesmesi ile gerçekleşti. Kaymakam Avni Oral, “Çanakkale yardan ve candan geçilerek kazanılan bir zaferdir. 220 bin ana evladı toprağa düştüğü Çanakkale topraklarında ülkemizin her yerinden gencecik evlatlarımız kanlarını bu topraklar için feda ettiler. Çanakkale’de kanlarını ve canlarını seve seve veren Kozanlı atalarımızın da mezar taşlarında isimlerini görüyoruz. Çanakkale’de ve vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünlüğü için...