27 / 04 / 2024

çanakkale inovasyon merkezi

çanakkale inovasyon merkezi

Çanakkale kent meydanına kurulan Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne (ÇOMÜ) kurulan Inno Campus, kapılarını 18 Mart’ta açtı.

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Çanakkale Bigalı Kalesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Çanakkale Savaşları esnasında muhabere merkezi ve silah tamirhanesi olarak kullanılan 201 yıllık Bigalı Kalesi’nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

çanakkale inovasyon merkezi Haberi

çanakkale inovasyon merkezi


Kale Grubu, Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümünde, "doğduğu topraklar" olan Çanakkale'ye yatırımlarına devam ediyor.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, kent meydanına kurulan Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne (ÇOMÜ) kurulan Inno Campus, kapılarını 18 Mart’ta açtı.


Kale Grubunun bu yıl Çanakkale'de imza attığı ilk proje, geçen yıl hazırlanan Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Belgeseli'nin, Çanakkale'nin kalbi sayılan İskele Meydanı'nda müzeye dönüşmesini içeriyor. Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi adıyla açılan müzeyi gezenler, 1915’teki Çanakkale Zaferi’ne ilişkin elde bulunan tüm belge, bilgi ve görüntülere dijital bir deneyimle ulaşabiliyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu iki projeyle bir yandan Çanakkale'nin o altın neslini bugüne taşırken diğer yandan bugünkü nesillerin daha aydınlık bir geleceğe kanat açmalarına hizmet etmeyi amaçladık." ifadelerini...