09 / 05 / 2024

Çanakkale iskele meydanı

Çanakkale iskele meydanı

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Çanakkale Belediye Meclisi’nde İskele Meydanı tartışması!

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Çanakkale'deki 11 tesisin temeli atıldı!

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda, "DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni" düzenlendi.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Kullar Semt Meydanı için inşaat başlıyor!

Başiskele Belediyesi Kullar Mehmetağa Mahallesi Meydanı için çalışmalara başladı. Kentsel Dönüşüm kapsamında Semt Meydanı olarak planlanan ve kamulaştırma sonrasında bina yıkımlarının tamamlandığı alanda temel için hafriyat çalışmaları başladı.

Kale Grubu'ndan Çanakkale'ye 2 yeni yatırım!

Çanakkale kent meydanına kurulan Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne (ÇOMÜ) kurulan Inno Campus, kapılarını 18 Mart’ta açtı.

Çanakkale iskele meydanı Haberi

Çanakkale iskele meydanı

Çanakkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı geçtiğimiz Salı akşamı devam etti. Meclis gündemine geçilmeden önce Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, açılış konuşması gerçekleştirdi. Başkan Gökhan açılış konuşmasında, geçtiğimiz günlerde Sarıçay’da meydana gelen balık ölümlerini gündeme getirerek; “Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Sarıçay’da balık ölümleri söz konusu olmuştu. Belediye olarak biz kendi tahlillerimizi yapıyoruz, ama Çevre Müdürlüğünden gelip numune almışlardı. Bu numune sonucunda dört değer aranıyor, PH değeri, kimyasal oksijen ihtiyacı değeri, biyokimyasal oksijen ihtiyacı değeri, askıda katı madde değeri. Bu değerlerin hepsinin maksimum değerlerin altında olduğu tespit edilmiş durumunda. Oradaki balık ölümleri nasıl olabilir noktasında, onu ayrıca Tarım Müdürlüğü su analizi yaparak ayrıca tetkik yapıyorlar. Çünkü hem balıklardan numune almak sureti ile hem sudan numune almak sureti ile çeşitli alternatifler kullanılıyor. Baraj...