03 / 05 / 2024

Çanakkale Kamu Hastaneleri çevre çalıştayı

Çanakkale Kamu Hastaneleri çevre çalıştayı

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Çevre Yönetim Birimi tarafından ‘4.Çevre Çalıştayı’ AKÇANSA Çimento A.Ş fabrikasında düzenlendi.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjde. Dört hastane de 893 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne yerinde inceleme yapıldı!

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından; Tekirdağ Şehir Hastanesi Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 

Şehir hastanelerinde hedef 40 bin yatak kapasitesi!

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Isparta'da, şehir hastaneleri konulu çalıştay gerçekleşti. Çalıştayda konuşan Çalıştaya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper, şehir hastanelerinde 40 bin yatak kapasitesi amaçladıklarını söyledi.

Çanakkale'deki okulların depreme dayanıklılık durumları mecliste!

Çanakkale'deki kamu binaları ve okulların depreme dayanıklılık durumları meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale Kamu Hastaneleri çevre çalıştayı Haberi

Çanakkale Kamu Hastaneleri çevre çalıştayı

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Çevre Yönetim Birimi tarafından ‘4.Çevre Çalıştayı’ AKÇANSA Çimento A.Ş fabrikasında düzenlendi.4.Çevre Çalıştayına Çanakkale Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreteri Op.Dr.Tezcan Sezgin, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Aşkın Mert, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Abdullah Eren, AKÇANSA ÇİMENTO A.Ş yöneticileri, ÇAKAB Temsilcileri, Atık ve Çevre Yönetimi Danışman Firma Yetkilisi ve Temsilcileri ve Sağlık Tesislerinde Çevre Atık yönetiminden sorumlu yöneticileri ve birim sorumluları katıldı. Çalıştayda, Genel Sekreterliğe bağlı sağlık tesislerinin çevre ve atık yönetim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, iyi uygulama örneklerinin...