21 / 09 / 2024

çanakkale Küçük Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme

çanakkale Küçük Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme

1999 depremi öncesinde yapılan binaların yenilenmesi kentin sağlam binalar ve modern bir görünüme kavuşması için İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi ile Setboyu Caddesi kesişiminde yer alan 1366 adada yürütülen çalışma için hak sahipleriyle görüşüldü.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesine ait 192 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri inşa edilecek!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi  Sitesine ait 192 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Çardak Küçük Sanayi Sitesi taşınacak!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde yer alan küçük sanayi sitesi şehir içinden taşınacak. 

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Ege ve Marmara ekonomisi Çanakkale Köprüsü'yle şahlanacak!

18 Mart 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın atılacak. Sanayi ve ticaret odaları başkanları Ege ve Marmara ekonomisinin canlanacağını düşünüyor.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı'nın yıkımına esnaflardan tepki!

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında iş yerleri yıkılan esnaflar kendilerine yer gösterilmediği ve zaman tanınmadığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi kentsel yenileme ihalesi 4 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat konut alanı” fonksiyonu ile projelendirilip inşaatını yaptıracak. İhaleye konu işin tahmini bedeli 16 milyon 67 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

çanakkale Küçük Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme Haberi

çanakkale Küçük Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme

Toplantı öncesinde, söz konusu alan ile ilgili olarak Başkanlık Makamında 8 Ağustos - 29 Ağustos tarihleri arasında 26 adet yüz yüze görüşme gerçekleştirilmiş, görüşmelerde görüntülü kayıt alınmış, hak sahiplerinin talep ve beklentilerinin ayrıntılı olarak açıklandığı tutanaklar karşılıklı olarak imzalanmıştır. 

Yapılan yüz yüze görüşmelerden çıkan sonuçlar, beldentüer ve talepler bir rapor halinde 33 hak sahibinin tamamımın katıldığı toplantıda paylaşılarak hak sahiplerinin proje üzerinde ortak beklentilerinin oluşması ve taleplerin karşılanabilir olduğu konusunda fikir birliğine varılmış, ada içerisinde yer alan taşınmazların tevhit edilmesine yönelik vekaletnamelerin idareye verilmesi ve proje alternatiflerinin hazırlanmasının uygun olduğu ifade edilmiştir. Toplantıdan çıkan sonuçlar kapsamında, hak sahiplerinden vekaletnamelerin alınmasına başlanmış ve söz konusu alanda alternatifli projeler üretilmesi için Mimarlar Odası ile ortak çalışma...