02 / 05 / 2024

Çanakkale Loft Nar Evleri satılık

Çanakkale Loft Nar Evleri satılık

Plastform Mimarlık tarafından hayata geçirilen Çanakkale Loft Nar Evleri projesinde toplam 275 adet daireden oluşuyor. Çanakkale Loft Nar Evleri' nde fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Bien Seramik Çanakkale Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisini açtı!

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Bir çok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

Çanakkale Boğaz Köprüsü 2019 yılına kadar tamamlanacak!

ÇANAKKALE Valisi Ahmet Çınar, bu yıl ihalesi yapılması planlanan Boğaz Köprüsü'nün 2019- 2020 yılına kadar tamamlanarak hizmete gireceğini bildirdi.

Çanakkale Loft Nar Evleri' nde fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor!

Plastform Mimarlık tarafından hayata geçirilen Çanakkale Loft Nar Evleri projesinde toplam 275 adet daireden oluşuyor. Çanakkale Loft Nar Evleri' nde fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

Çanakkale Valisi 18 Mart Stadı inşaatını inceledi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret eden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar yapımı devam eden 18 Mart Stadı’nda incelemelerde bulundu...

Çanakkale'nin ruhu yeniden yaşatılacak!

Çanakkale Savaşları’nın 100. yılının dünya açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Ahmet Çınar, “2015, hepimizin gurur yılı olacak. O ruhu yeniden yaşayacağız” dedi. Kentte büyük bir hazırlık başladı.

Loft Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Esra Sağlar, Mustafa Sime, Ali Murat Akpınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Çelik Sokak'ta kuruldu.

Üçpınar Santrali'nin yapımı için acele kamulaştırma!

Çanakkale'de tesis edilecek Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar, Maliye Bakanlığınca acele kamulaştırılacak.Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. .

Üçpınar Rüzgar Enerjisi Santrali acele kamulaştırma listesinde değişiklik!

Çanakkale İlinde tesis edilecek Üçpınar Rüzgâr Enerjisi Santrali için acele kamulaştırılmasına karar verilen alanların yer aldığı listede “Lapseki” ibareleri “Merkez”, “Üçpınar” ibareleri ise “Bodurlar” şeklinde değiştirildi...

Çanakkale'de turizm alanları temizleniyor!

Çanakkale Valiliği, 100 Yıl Kutlamaları kapsamında Antik Kent ve Ören Yerlerinin çevre temizliği ve bakımına yönelik proje başlattı. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, turizm alanlarının temizlenmesi için proje başlattı.

Ankara İncek Loft’a komşu sosyal tesis geliyor! İmar planı askıda!

Ankara Taşpınar, İncek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Sınırları içindeki İncek Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı. İncek Loft'a yakınlığıyla dikkat çeken ada sosyal kültürel tesis alanı olarak geçiyor. İşte o plan...

Çanakkale'deki kuvvetli yağış 3 milyon lira maddi hasar verdi!

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Gökçeada'daki sel felaketiyle ilgili, "İlk belirlemelere göre maddi hasarımız 3 milyon liranın üzerinde. Belediyemizin de alt yapı olarak yine 3 milyon liranın üzerinde zararı var" dedi.

Çanakkale Loft Nar Evleri satılık Haberi

Çanakkale Loft Nar Evleri satılık

Çanakkale Loft Nar Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 275 adet daire bulunuyor.


Çanakkale Loft Nar Evleri projesinde cafe, oyun parkı, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fıtness salonu, market, kuaför, otopark gibi donatılar bulunuyor.


Çanakkale Loft Nar Evleri 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Plastform Mimarlık imzasıyla yükselen proje Çanakkale İl'inde yer alıyor.


Çanakkale Loft Nar Evleri projesinde 2+1 daireler 85 metrekare, dubleks 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 145 metrekare alandan oluşuyor. 


Çanakkale Loft Nar Evleri' nde 2+1 daireler 160 bin TL, 2+1 dubleks daireler 175 bin TL ve 3+1 daireler 260 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.


Çanakkale Loft Nar Evleri iletişim

Adres: Çarşı Caddesi No:111 Çanakkale

Tel: 0.286...