19 / 05 / 2024

Çanakkale Merkez kiralık daireler

Çanakkale Merkez kiralık daireler

Çanakkale İli Merkez İlçesi'nde yer alan 1828,88 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Çanakkale Satış Memurluğu tarafından 12 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Çanakkale Merkez'de icradan 4.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Cevatpaşa Mahallesi'ndeki 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Merkez'de 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı, Çanakkale Merkez'de bulunan 703,17 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 2 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Çanakkale Boğazı köprüsü ilk kez imar planında! Köprü nereden geçecek?

Yıllardır gündemde olan Çanakkale Boğazı köprüsü ilk kez resmi belgelere girdi. 1/100 bin ölçekli imar planına göre yeni köprü Lapseki ilçesindeki Kocaveli köyü ile Gelibolu’ya bağlı Sütlüce köyü arasında inşa edilecek.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Çanakkale Merkez kiralık daireler Haberi

Çanakkale Merkez kiralık daireler

Çanakkale İli Merkez İlçesi'nde yer alan 1828,88 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Çanakkale Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 250 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Barbaros mahallesinde yer almakta olup, yakın çevresinde siteler, yürüme mesafesinde bazı okullar ve yeni inşa edilen alışveriş mağazaları ile çok yakınında Özel Anadolu Hastanesi ve öğrenci yurtları bulunuyor.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Satışa konu taşınmaz Çanakkale İli Merkez İlçesi Barbaros Mahallesinde 981 ada no, 305 parsel no'da yer almaktadır.


Kıymeti: 1.250.000.00 TL

1. Satış Günü: 12/12/2014 günü 14:00 ile 14:10 arası

2. Satış Günü: 06/01/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu...