06 / 05 / 2024

çanakkale sağlık evi projesi

çanakkale sağlık evi projesi

Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale’nin köylerine yapılması planlanan sağlık Evleri hakkında bilgi verdi. Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice’de başlanacağını söyledi.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Bozcaada Sağlık Lojmanları 3 milyon TL'ye mal olacak!

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Bozcaada ilçesinde inşa edilen Sağlık Lojmanları’nda incelemerde bulundu. 12 daireden oluşacak lojman binasının 3 milyon liraya mal olacağı açıklandı. 

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Bingöl'de 7 köye sağlık evi inşa edilecek!

Sağlık İl Müdürü Demir, Erdemli, Kırkağıl, Dik ve Gözeler, Genç Alahattin, Karlıova Kümbet ve Mollaşakir köylerine sağlık evi yapılacağını söyledi.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Çanakkale'de altı noktaya sağlık kompleksi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

çanakkale sağlık evi projesi Haberi

çanakkale sağlık evi projesi

Daha önce Çanakkale’nin köylerine Sağlık Evi sözü verdiklerini belirten Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice’de başlanacağını söyledi. Ayvacık ilçesi Kösedere Köyündeki mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresi’ne ait olan alana yapılması planlanan Sağlık Evi hakkında bilgiler veren Turan, “Zemin kattan oluşan Sağlık Evi’nin taban alanı ve toplam inşaat alanı 139 m²’dir. 1 adet ebe odası,1 adet enjeksiyon odası, 3 adet oda, 1adet mutfak,1 adet depo,1 adet WC, 1 adet engelli WC’den oluşmaktadır. Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından ağustos sonunda yapım ihalesine çıkılacaktır” dedi.


Sağlık Evlerinin Ayvacık’la birlikte Yenice’de de yapılacağını söyleyen Turan Yenice Taban Köyü’nde Maliye Hazinesi’ne ait olan alana Sağlık Evi yapımının planlandığını belirterek, “Zemin kattan oluşan Sağlık Evi’nin taban alanı ve toplam inşaat alanı da 153m²’dir. 1 adet...