02 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik son durum

Çanakkale Seramik son durum

Modern renklerin soft ve romantik tonlarla harmanlandığı ‘Nuxe’ serisi, çizgili ve spiral motifli iki farklı duvar karosunun, rektifiyeli ve ışıltılı dokusuyla stil sahibi mekanlara imza atıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye bu hafta yerleştiriliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak "Bir hayalimizin daha gerçeğe dönmesi için geri sayım başladı. İki gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı’mızla birlikte Çanakkale’de 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Yerleştirme Töreni'ni gerçekleştireceğiz." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi geldi!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliyesi şantiye alanına geldi. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda son olarak köprünün ana halatlarını oluşturacak 296 çelik kablodan 92'si bir kıtadan diğer kıtaya çekildi

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Çanakkale Deniz Zaferi’ni temsil eden 318 metre yükseklikteki ayakları geçen günlerde bitirildi. Drone ile çekilen görüntülerde, 318 metre yükseklikte çalışan işçilerin zorlu mesaisi gözler önüne serildi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son çelik blok montajı yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, törende açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun koyulması töreninde konuştu...

1915 Çanakkale Köprüsü ayaklarına son bloklar konuyor!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde sona yaklaşıldı. Sütlüce’de kurulan şantiyede, kuru havuzda neredeyse her biri birer futbol sahası büyüklüğündeki 2 kule kesonu yapıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, sürüyor. Köprünün ayakları tamamlandı, dev ayaklarda son blok yarın kuleye törenle koyulacak...

Çanakkale’de Mart ayında 931 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından son paylaşılan verilerde, Çanakkale’deki konut satışı gerçekleşti. Çanakkale’de koronavirüse rağmen, geçtiğimiz Mart ayında 931 konut satıldı.

Çanakkale Seramik son durum Haberi

Çanakkale Seramik son durum

Gelişmiş üretim teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, yaşam odaklı tasarımlarıyla sıra dışı banyolar yaratmaya devam ediyor. 


Mekanlarında farklılık yakalamak isteyenler için özel olarak tasarlanan Nuxe serisi, tarzıyla yaşamınıza renk katıyor. Dahası, fırça darbesini hissedeceğiniz, renklerin enerji verdiği çizgili dekorların yanı sıra folklorik ilham kaynaklarıyla seriyi zenginleştiren zarif alternatifler sunuyor. Nuxe serisinin günümüze uyarlanmış spiral motifleri de Çanakkale Seramik’in estetik yorumu ve dinamizmi ile hayat buluyor. 


Seride, 25x75 cm ebadında beyaz, kum, kahve, gri, koyu gri gibi doğal tonlardaki rektifiyeli karolar, kırmızı ve mavi gibi daha sıcak tonlarla harmanlanıyor. Çizgileriyle tüm banyolara sanatsal bir detay getiren Nuxe serisi, birbirine uyumlu bir renk ailesi ile evinizde göz alıcı bir ahenk yaratıyor.