07 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik yapı fuarı

Çanakkale Seramik yapı fuarı

Kaleseramik, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alıyor...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslan Granit Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Arslan tarafından kuruldu.

Çanakkale'de gayrimenkul fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'de yapılan yeni otobanın Balıkesir ve Manisa Bölgesi'ne bağlanmasıyla Çanakkale İzmir arası ulaşım kolaylaştı. Çanakkale'nin gözde bir bölge haline gelmesiyle, gayrimenkule olan talep arttı. Talep artışı fiyatları ikiye katladı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cargün ve Yusuf Tuna ortaklığıyla kuruldu.

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Çanakkale'de yapılıyor!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek bayram tatilini bir kenara bırakıp bölgede devam eden yatırım çalışmalarını inceledi.

Çanakkale Troya Müzesi açıldı!

Çanakkale'de yapımına 4 yıl önce başlanan Troya Müzesi, ziyarete açıldı. Maliyeti 75 milyon lirayı bulan müze 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale genelinde yapımı devam eden, tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Çanakkale Seramik yapı fuarı Haberi

Çanakkale Seramik yapı fuarı


TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alan Kaleseramik, ileri teknolojiyle ürettiği yeni koleksiyonlarını ve dünyada bir ilk olan, herkesin kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ uygulamasını sunuyor. 


Kaleseramik, ayrıca Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü”nü kazanarak 2014 yılının en iyi ürünü seçilen “Kale-Smart Yıkama Sistemli Asma Klozet” ve “Asma Klozet Entegre Kolay Montaj Kiti”ni fuarda sergiliyor. 


Kaleseramik standı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki, 7. Salon, 301 numarada yer...