20 / 05 / 2024

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı, Sezai Emin Taşkent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Barış Sivri ve Alp Yalçın Taşkent Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 788 bin 117 TL sermaye bedeli ile Ziya Murat Demirel tarafından kuruldu.

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ata GYO'dan Çanakkale projesinde 65.7 milyon TL'lik satış!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çanakkale projesinden 65.772 milyon Türk Lirası gelir elde etti. Peki Ata GYO Çanakkale projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı, Sezai Emin Taşkent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Barış Sivri ve Alp Yalçın Taşkent Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu. 


Çanakkale Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında denizaltında ve deniz üstünde ve karada her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmaktır. Bu ana amacın yanında su ve kanalizasyon işleri, su şebeke ve tesisleri, elektrik işleri ve tesisleri, kuvvet santrali, aydınlatma, mekanik işleri, soğutma havalandırma işleri, pompa istasyonları tasfiye tesisleri, endüstriyel işler ve tesisler, su, petrol, gaz ve boru hatları, liman ve tersane işleri, batık çıkarma, tarama ve su altı işleri, rıhtım ve  iskele inşaatı, gemi kurtarma ve yüzdürme işlerinin...