05 / 05 / 2024

Çanakkale TSO yatırım

Çanakkale TSO yatırım

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası; orman ürünleri, mobilya, inşaat ve maden sektörlerinde yer alan 12 üyesi ile 9-12 Ekim 2016 tarihlerinde Helsinki’ye iş gezisi düzenledi.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Kooperatife yatırım yapmak doğru mu?

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci, bugünkü köşesinde kooperatif yatırımını kaleme aldı.

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Ziraat Bankası iki dev projeye milyar dolarlık yatırım yapacak!

Ziraat Bankası bu yıl Kuzey Marmara Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü dahil ulaşım ve altyapı sektörlerine en az 7 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Avantaj Grup'tan ilksan üyelerine önemli yatırım fırsatları!

Avantaj Grup ilksan üyelerine Çanakkale köprü yolu güzergahında önemli yatırım fırsatları sunuyor.

Yozgat Sorgun TSO'da yatırım alanları belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Yeni teşvik sistemi ile Türkiye'ye yatırım artacak!

Ankara Sohbetleri’nin konuğu olan Kalkınma Bakanı Elvan yeni teşvik sistemi ile yatırım atağı başlatacaklarını söyledi. Elvan, Japon sermayesinin Türkiye’ye büyük ilgi gösterdiğini, Çanakkale köprüsü konusunda bir an önce ihale açılmasını beklediklerini anlattı.

Sertaç Koyuncu: Çanakkale devlet yatırımlarıyla uçacak!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Çanakkale Lapseki hattı, arazi yatırımının yeni gözdesi!

Özellikle Çanakkale Boğaz Köprüsü ile hareketlenmesi beklenen Lapseki hattında hareketlilik başladı. Çalımlıoğlu A.Ş. de, stratejik bölgenin tam kalbinde 4 bin dönüm araziyi yatırım fırsatı olarak sunuyor.

Çanakkale Yanyalı Konutları yatırımın gözdesi oldu!

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı ned

Çanakkale TSO yatırım Haberi

Çanakkale TSO yatırım

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası; orman ürünleri, mobilya, inşaat ve maden sektörlerinde yer alan 12 üyesi ile 9-12 Ekim 2016 tarihlerinde Helsinki’ye iş gezisi düzenledi.


Düzenlenen iş gezisine inşaat sektöründen, Odanın 7 no.lu inşaat sektörü Komite Başkanı Adem Yılmaz, sektör temsilcileri; Ahmet Yonar, Bülent Demirel, Ercan Döner, İlker Haktanır, Muzaffer Özer, Mürsel Metin ve Yasin Demirel, orman ürünleri ve mobilya sektöründen ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Murat Aydoğdu, sektör temsilcileri Hüseyin Şen ve Muzaffer Köse ile maden sektöründen Mustafa Hayreddin Dereli katıldı. Heyete ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Proje Uzmanı Gökhan Doğru eşlik etti.


Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, Finlandiya Ticaret Odası ve Helsinki Ticaret Müşavirliği işbirliğinde gerçekleştirilen iş gezisinin birinci ve ikinci gününde,...