29 / 04 / 2024

çanakkale valisi ahmet çınar

çanakkale valisi ahmet çınar

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar kimdir? Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çınar, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Çanakkale Valisi Ahmet Çınar...

Çanakkale Havaalanı'nda çalışmalar sürüyor!

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, yapımı devam eden havaalanında inceleme yaptı. Havalimanı pistinin faaliyete geçmesi ile birlikte orta ve büyük gövdeli uçakların birçoğuna hizmet verilebileceği belirtildi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Çanakkale'deki depremde 10 ev yıkıldı!

Çanakkale Ayvacık Ahmetçe Köyü Muhtarı Hasan Hüseyin Kuş, meydana gelen deprem sonrasında 10 evin yıkıldığını açıkladı.

Çanakkale'ye damga vuran yatırımlarda son durum!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı bölgedeki yatırımları değerlendirdi. 

Mimar Ahmet Albayrak'ın davası iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Çanakkale Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Proje ve Uygulama Denetçisi, Mimar Ahmet ALBAYRAK tarafından açılan davanın iptaline karar verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü 1,5 yıl önce bitirilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Arslan , "Adı, ayak açıklığı, kule yüksekliği farklı simgeleri temsil eden 1915 Çanakkale Köprüsü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Çanakkale Boğazı'nda yapımına başlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yaklaşık 2 ay içerisinde hem kule hem tabliye testlerinin birlikte yapılacağını söyledi.

Çanakkale Havalimanı terminal binası açıldı!

Çanakkale Havalimanı terminal binası açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tören için Çanakkale'ye geldi.

çanakkale valisi ahmet çınar Haberi

çanakkale valisi ahmet çınar

Ahmet Çınar kimdir?

Ahmet Çınar, 1966 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. 1983 yılında Kahramanmaraş Endüstri Meslek Lisesi ve 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.


1990 yılında 79. dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Antalya-İbradi, Mardin-Dargeçit, Afyon-Sultandağı, Diyarbakır-Silvan Kaymakamlığı; Siirt, Amasya, Bilecik Vali Yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, 2004-2007 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kontrol ve Kültür Dairesi Başkanlığı, İGDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği ile BİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2007-2009 tarihleri arasında Başbakan Yardımcısı Sayın Nazım Ekren’in Özel Kalem Müdürlüğü, 2010-2012 tarihleri arasında TİKA’nın Ukrayna Program Koordinatörlüğü ve Adana İli Seyhan İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


Anılarını yazdığı “Herşeyi Yazamadım” adlı bir kitabı ve “Surhay” adlı bir romanı yayınlanmıştır. Aynı zamanda Tiyatro eserleri de bulunmaktadır.


03.05.2013 tarihinde Çanakkale Valiliği‘ne atanan...