05 / 05 / 2024

Çanakkale Yanyalı Konutlarına büyük ilgi

Çanakkale Yanyalı Konutlarına büyük ilgi

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Yüzde 65’i satılan konutlar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Çanakkale'de Sosyal Konutlar bölgesi riskli alan ilan edildi!

Çanakkale Belediye Meclis Toplantısı’nda Çanakkale Sosyal Konutlar bölgesinin riskli alan ilan edildiği açıklandı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

Çanakkale Yanyalı Konutlarına büyük ilgi Haberi

Çanakkale Yanyalı Konutlarına büyük ilgi

Çanakkale’de şehrin girişinde başlayan Yanyalı Konutları Projesi, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oldu. Henüz örnek dairesi dahi yapılmadan yüzde 65’i satılan Yanyalı Konutları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ne yakınlığı nedeniyle de tercih ediliyor.


Çanakkale’de faaliyet gösteren Karel İnşaat, Yanyalı Konutları’yla ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği projeler arasında başı çekiyor. Ağırlıklı olarak 1+1 dairelerden oluşan Yanyalı Konutları’nda 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerin yanı sıra, işyerleri de bulunuyor. 


Proje tasarımında Türkiye’nin deneyimli ve başarılı grubu olan Tasarım Uygulama Merkezi’nin (TUM) görev aldığı Yanyalı Konutları’yla ilgili açıklama yapan Karel İnşaat Satış Müdürü Kader Gökçe, doğru yatırım yapmak isteyenlerin Yanyalı Konutları’nı tercih ettiğini belirterek, “Karel İnşaat’ın bugüne kadar uyguladığı tüm projelerde ortaya koyduğu kalite, özellikle doğru yere yatırım yaparak her geçen gün...