13 / 05 / 2024

çanakkale yeni köprü projesi

çanakkale yeni köprü projesi

Başbakan Binali Yıldırım’ın Gelibolu ile Lapseki arasında yapılması planlanan boğaz köprüsünün temelinin gelecek yıl 18 Mart’ta atılacağını açıklaması, Çanakkale’de büyük heyecan yarattı. Gelibolu ve Lapsekililer, dönümü 10 bin lira olan arsalarının 50-60 bin lira olduğunu söyledi.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde önemli aşamaya geçildi!

Çanakkale ili Gelibolu İlçesi Sütlüce Köyü'nde inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Proje kapsamında destek ayaklarının inşaatı tamamlandı.

Çanakkale Köprüsü ile arsa ve konut fiyatları 4 kat arttı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Köprü ile Lapseki ilçesinde arsa ve konut fiyatları yaklaşık dört kart arttı...

Çanakkale 1915 Köprüsü Lapseki’nin konut fiyatlarını artırdı!

Sahibinden'in Şubat 2018 verilerine göre Çanakkale 1915 Köprüsü, bağlantı noktaları olan Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarını artırdı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları yere değiyor!

Çanakkale 1915 Köprüsü için Gelibolu'nun Sütlüce mevkisinde kurulan şantiyede, köprünün deniz içinde inşa edilecek ayaklarının yapımında kullanılacak kuru havuz tamamlandı.

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar hızla sürüyor!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa ve konut fiyatları uçurdu!

Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Çanakkale 1915 Köprüsü için çalışmalar devam ediyor. Çanakkale Köprsü, arsa ve konut fiyatları uçurdu.

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

çanakkale yeni köprü projesi Haberi

çanakkale yeni köprü projesi

Gelibolu’da sokaklarda ilçe sakinlerinin öncelikli gündem maddesi temelinin 18 Mart’ta atılacağı açıklanan Çanakkale 1915 Köprüsü. Emin Özal isimli vatandaş aldığı müjdeli haberle, “Yapılan hizmet hiç kötü olur mu be ya?” dedi.


Başbakan Binali Yıldırım’ın Gelibolu ile Lapseki arasında yapılması planlanan boğaz köprüsünün temelinin gelecek yıl 18 Mart’ta atılacağını açıklaması, Çanakkale’de büyük heyecan yarattı. Avrupa ve Anadolu yakasında köprünün ayaklarının bulunacağı Gelibolu ve Lapseki’de ise herkesin Gündemi yeni köprü. Bölgede köprü beklentisi çeyrek asır öncesine kadar dayanıyor. Yıllardır konuşulan köprü projesinin hayata geçecek olması, ilçe sakinlerince mutluluk kaynağı. Köprüyle Çanakkale’nin çehresinin değişeceğini ve feribot sıralarının tarih olacağını düşünen Gelibolu ve Lapsekililer, müjdenin ardından dönümü 10 bin lira olan arsalarının 50-60 bin lira olduğunu söyledi.  


Gelibolu’da sokaklarda ilçe sakinlerinin öncelikli gündem maddesi...