29 / 04 / 2024

Çanakkalede Bozcaada entegre hastane yapılacak

Çanakkalede Bozcaada entegre hastane yapılacak

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, onayı alınan Entegre Hastane ve Sağlık Lojmanı hakkında bilgi verdi.

Çanakkale'de Bozcaada entegre hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, onayı alınan Entegre Hastane ve Sağlık Lojmanı hakkında bilgi verdi.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Kastamonu Entegre yeni ürünü Evogloss’u tanıttı!

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Bozcaada Akvaryum Koyu'na giden yol kapatıldı!

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

Türk Telekom ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman'da uyguluyor!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da hayata geçiren Türk Telekom Grubu ‘Akıllı KenTT’ çözümlerini diğer illerde de uygulamaya başladı.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Aydın Köşk'e entegre hastane inşa edilecek!

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi.

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun kredisi tamam!

DİA Holding tarafından kamu özel işbirliği (PPP) kapsamında hayata geçerilecek olan, 1.2 milyar euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun proje finansmanı kredi sözleşmesi dün imzalandı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'ne 890 milyon Euro kredi desteği sağlandı!

Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olan 1.2 Milyar Euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı 890 Milyon Euro tutarındaki kredi sözleşmesi imzalandı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nden son fotoğraflar!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan kampüsün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor...

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı. Proje, Türk Telekom Grubu ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Bozcaada'da imara açılan alan azaldı!

Bozcaada ve Gökçeada'yı 'bağevi' adı altında imara açan düzenleme Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın revize edip onayladığı 1/100 bin ölçekli plandan çıkarıldı. Ancak özellikle Gökçeada 'turizm alanı' adı altında imara açılıyor.

Çanakkalede Bozcaada entegre hastane yapılacak Haberi

Çanakkalede Bozcaada entegre hastane yapılacak

Turan, “Entegre Hastane modeliyle Hekim kadrosu, yardımcı sağlık personel kadrosu artırılmakta ve yataklı tedavi hizmeti sunulması mümkün hale gelmektedir. Fiziki altyapı konusunda fizibilite çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak proje hayata geçirilecektir. Aynı zamanda Bozcaada 16 adet Sağlık Lojmanı projemiz için bakanlık onayı ve ödeneği tamamlanmıştır. SİT kurulundan gerekli onaylar alınmış olup proje ihale aşamasına gelmiştir. Sağlık il yöneticilerimize ve Bakanlığımıza teşekkür borçluyuz. Bozcaadalılarımızın sağlık ihtiyaçlarına ve sağlık çalışanlarımızın konaklama ihtiyacına büyük oranda yardımcı olacak bu iki güzel haber Bozcaada halkımıza hayırlı olsun" dedi. Müjdelerin devam edeceğini de belirten Turan, "Seçim akşamı, bu topraklara borcumuzu ödeyebilmek için hiç durmadan çalışacağız demiştik. Sözümüzde duruyoruz. 2 Kasım pazartesi itibariyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye...