13 / 05 / 2024

Çanakkalede madeni toplantısı

Çanakkalede madeni toplantısı

Batı Anadolu Madencilik Sanayi tarafından Kestanelik Altın-Gümüş madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması adına 24 Aralık 2014 günü saat 11:00'de Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Erzincan Kompleks Madeni Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü civarında bulunan Çakmaktepe Kompleks Madeni Açık Ocak İşletmesi Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

İzmir Ovacık Altın Madeni'nin ÇED toplantısı yapıldı!

İzmir Bergama’da Ovacık altın madeninin 4. atık havuzu için yapılan ÇED halkın katılımı toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Ovacık köylülerinin ve yöre halkının neredeyse katılmadı.

Gümüşhane'de kompleks cevher madeni projesi toplantısı 16 Haziran'da!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Gümüşhane'de kompleks cevher madeni açık ocak işletmesi için 16 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Tuzla Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

İstanbul Tuzla ilçesinde İssan Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Kapasite Artışı Ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

Bilecik'te Muratdere Bakır Molibden Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Muratdere Madencilik San. ve Tic. A.Ş tarafından, Muratdere Bakır Kapasite artışı, Flotasyon Tesisi ve Atık depolama tesisi projesi için 5 Mart 2015'te saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Erzurum'da Ulutaş Bakır Çinko Madeni için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Demir Export A.Ş. tarafından; Erzurum 'da Ulutaş Bakır Çinko Madeni Projesi için 30 Ocak 2015 günü saat 10:00 'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale'de Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından IV Grup Maden Ruhsatları içerisinde Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için 29 Ocak 2015 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kırşehir'de Pöhrenk Florit Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Pöhrenk Florit Madeni projesi için 13 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana Kompleks Cevher projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından; Kompleks Cevher Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması için 8 Ocak 2015 günü saat 10:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana'da Kompleks Cevher projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından; Kompleks Cevher Madeni Açık Ocak işletmesi projesinin yapılması için 7 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale'de Kestanelik Altın-Gümüş madeni için halk toplantısı düzenlenecek!

Batı Anadolu Madencilik Sanayi tarafından Kestanelik Altın-Gümüş madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması adına 24 Aralık 2014 günü saat 11:00'de Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

İzmir'de bakır madeni işletmesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından İzmir İli Bergama İlçesi'nde yer alan bakır madeni işletmesi için 4 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek..

Çanakkalede madeni toplantısı Haberi

Çanakkalede madeni toplantısı

Batı Anadolu Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Çanakkale İli, Lapseki İlçesi, Şahinli ve Kocabaşlar Mevkii'nde 58380 ve 58467 ruhsat numaralı sahalarda 'Kestanelik Altın-Gümüş Madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı'' yapılacaktır. 


Toplantı Yeri:Şahinli Köyü Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi: Şahinli Köyü, köy meydanı No:79 Lapseki/Çanakkale

Toplantı Tarihi: 24/12/2014

Toplantı Saati...